Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki, sevgilisine nasıl aşık olduğunu itiraf etti!

İlgili Postlar

Deniz Seki, sevgilisine nasıl aşık olduğunu itiraf etti!

Bir süredir Tayfun Topal ile aşk yaşayan Deniz Seki’nin keyfi yerinde. Peki, Deniz Seki ve Tayfun Topal aşkı nerede ve nasıl başladı? Deniz Seki, sonunda aradığı aşkı buldu. Detaylar haberimizde..

Deniz Seki’nin Kulis İstekleri Şaşırttı!

Deniz Seki ve Tayfun Topal aşkı nasıl başladı?

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, bir süredir işletmeci Tayfun Topal ile aşk yaşıyor. Aşklarını ilk önce gözlerden uzak yaşamaya çalışan çift, sonunda yakalandı. Artık, aşklarını gizlemiyor, dosta düşmana ilan edercesine yaşıyorlar. Peki, Deniz Seki ve Tayfun Topal aşkı nerede başladı? Esin Övet, Habertürk’teki köşesinde Deniz Seki’yi kaleme aldı. İşte Esin Övet’in o yazısı:

Deniz Seki kimdir?

Deniz Seki, bayramın ilk günü Emre Altuğ’un Alaçatı’da açtığı ‘Gazino Sako’da sahneye çıktı. Bir nevi mekânın açılışını da yaptı. Sevgilisi Tayfun Topal’ı işaret edip “Ben Alaçatı’da âşık oldum” diyerek aşk şarkıları söyledi.

Bir anda yağmur başladı ancak Deniz Seki sahnesini değiştirmedi ve dinleyicilerine “Yaz yağmuru, bereket yağıyor. Sakın kalkmayın, gitmeyin bir yere. Emre Altuğ’un mekanına bereket yağıyor” diyerek şarkılarını söyledi.

Bir ara yağmur fazlalaşınca Deniz Seki’ye şemsiye tutmak zorunda kaldılar. Ancak Deniz hiç moralini bozmadı ve şarkılara devam etti.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, uzatmalı sevgilisi Faruk Salman ile ayrıldıktan sonra kalbinin kapılarını ilk kez Tayfun Topal’a açtı. Ünlü çift, son zamanlarda aşklarını yaşamanın tadını çıkarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler