Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki sette çalışanlara iftar yaptırmadı mı? Sonunda açıkladı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki sette çalışanlara iftar yaptırmadı mı? Sonunda açıkladı!

Aleyna Tilki, son zamanlarda ayyuka çıkan set çalışanlarına kötü davrandığı ve iftar yapmalarına izin vermediği şeklindeki iddialara yanıt verdi. Tilki, iddiaları kabul etti mi? İddialar gerçek mi? Yoksa hepsi bir iftiradan mı ibaret? Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’den şoke eden hareketler! Bu görüntüler sosyal medyayı salladı!

Aleyna Tilki’nin çok konuşulan Yalnız Çiçek klibinin setinde neler oldu?

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Yıldız Tilbe’nin Yalnız Çiçek isimli şarkısına çektiği kliple dilden dile dolaşıyor. Tilki’nin ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu klip, kısa sürede izlenme rekorları kırmayı başardı. Ancak, klibin ardından Aleyna Tilki’nin set çalışanlarına kötü davrandığı iddiaları da gündeme geldi.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki set çalışanlarına zulüm mü etti?

Aleyna Tilki’nin ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu klibin çekimleri sırasında, set çalışanlarına bağırdığı, kötü muamele yaptığı ve hatta iftar bile yaptırmadığı, oruçlarını açmalarına müsaade etmediği iddia edildi. Aleyna Tilki, ayyuka çıkan iddialar hakkında sonunda sessizliğini bozdu.

Aleyna Tilki’den set açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme’de bir mekandan Emrah Karaduman ile birlikte çıkan Aleyna Tilki, set çalışanlarına kötü davrandığı, bağırdığı ve oruçlarını açmalarına izin vermediği iddialarını kesin bir dille yalanladı. “Bunları okuyunca gerçekten üzüldüm.” diye konuşan Aleyna Tilki, aynı klipte rol alan Emrah Karaduman’a dönüp “Sen çekimlerde orucunu açmadın mı?” diye sordu. Emrah Karaduman, Aleyna Tilki’ye “Beni aç bıraktın.” diye espri yaparak yanıt verdi.

Klip henüz anlaşılmadı

Yalnız Çiçek klibi hakkında da konuşan Aleyna Tilki, klipte anlatılmak istenenin henüz anlaşılmadığını ifade ederek “Biz kadın üzerine bir hikayeyi ters köşe yaparak erkek üzerinden anlattık, henüz anlaşılmadı. Ama yönetmenliğe devam edeceğim.” dedi. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin yeni klip deneyimi merakla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler