Ana SayfaDizilerKuruluş Osman Dizisine Hangi Oyuncu Veda Etti?

İlgili Postlar

Kuruluş Osman Dizisine Hangi Oyuncu Veda Etti?

Son dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman dizisine hangi oyuncu veda etti? Dizinin son bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizin devamında…

Burak Özçivit kimdir?

Ertuğrul Bey Diziye Veda Etti

Burak Özçvitin’in başrolde oynadığı Kuruluş Osman’da dizinin hayranlarını üzen bir ayrılık yaşandı. Dizinin son bölümünde Ertuğrul Bey yaşamını yitirdi. Ertuğrul Bey rolüne hayat veren Tamer Yiğit diziye veda etti.

Dizi dün akşam 39. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Ertuğrul Bey’in ölümü obayı yasa boğdu. Ertuğrul Bey’in ölümü dizinin son bölümüne damga vurdu.

Kuruluş Osman’ın Sürpriz Usta Oyuncu Transferi!

Kuruluş Osman Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Hasta yatağından kalkarak herkesi şaşırtan Ertuğrul Bey, topladığı toyla Osman Bey ve Savcı Bey arasındaki çatışmaya son verirken; kendisinden sonra kimin bey olacağına karar vermek üzere Aksakallılar’la bir araya gelir. Targun Hatun, Nikola’nın Kayı beylerini zehirlemesi için yaptığı planı Osman Bey’e anlatırken; Osman Bey Nikola’ya karşı zekice bir oyun kurar.

Vasiyetini hazırlayan Ertuğrul Bey’in ölümü Kayı Obası’nda büyük bir acıya sebep olur. Kayı Obası beyini gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlarken; yeni beyin kim olacağı sorusu herkesin aklındadır.

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman İle İlgili Açıklama Yaptı

Kayı Obası’nın yeni beyi kim olacak? Ertuğrul Bey’in ölümü uçtaki dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Nikola’ya karşı kurduğu oyunda başarılı olabilecek mi? Savcı Bey, beylik için nasıl bir hamle yapacak? Dündar Bey, beylik için adının geçmeyişi üzerine Hazal Hatun’la birlikte nasıl bir plan kuracak?

Kuruluş Osman Dizisi 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yayınlanan 39. bölümünde Ertuğrul Bey’in ölümü ile obayı yasa boğan Kuruluş Osman dizisinin 40. bölüm fragmanı yayınlandı. 30 Aralık Çarşamba ekrana gelecek olan 40. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler