Ana SayfaDizilerKurtlar Vadisi TRT 1’de Yayınlanacak Mı? Resmi Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Kurtlar Vadisi TRT 1’de Yayınlanacak Mı? Resmi Açıklama Geldi!

Bu sezon yayınlanmayan Kurtlar Vadisi için TRT ’den net bir açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde basında yer alan haberlerde Kurtlar Vadisi’nin TRT1 ekranlarında yayına devam edeceği iddia edilmişti. Bu konuda resmi açıklamalar yapılmamış olsa da iddialar pek çok farklı platformda yer aldı ve oldukça ses getirdi.

Bu haberlerin gündemde yer almasının ardından ise en çok merak edilen böyle bir değişikliğin yaşanıp yaşanmayacağı oldu. Özellikle Pana Film cephesinden konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığı gibi yapılacak açıklama oldukça merak ediliyor.

Kurtlar Vadisi TRT 1’de Yayınlanmayacak

Konu ile ilgili açıklama ise Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu’ndan geldi. TRT ile yapılan görüşmeler sonucunda kesin bilginin alındığı ifade edilirken haberde Kurtlar Vadisi’nin TRT1 ekranlarında yayınlanmayacağı belirtildi. TRT tarafından paylaşılan bilgiler neticesinde yayınlanan bu haber Kurtlar Vadisi için TRT1 macerasının da kapanmasına neden oldu.

Paylaşılan son bilgilerin ardından Kurtlar Vadisi’ni seven kişiler bir an önce dizisinin bir kanalda yayınlanmasını beklerken kanalın TRT1 olması da oldukça dikkat çekmişti. Fakat yaşanan son gelişmelerin ardından böyle bir ihtimalin olmadığı da ortaya çıktı. Paylaşılan haberler sonrasında büyük bir merak ve heyecan uyandırılmış olsa da TRT1 için Kurtlar Vadisi başlamadan bitti. Bu gelişmenin ardından gözler yine Kurtlar Vadisi’nde çevrildi. Dizinin özellikle gelecek sezon hangi kanalda yayınlanacağı büyük bir soru işareti durumunda. Bu açıdan şimdi gözler yapım ekibine çevrilmiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler