Ana SayfaDizilerİçerde 24. Bölüm 3 Tanıtım Videosu Yayınlandı!

İlgili Postlar

İçerde 24. Bölüm 3 Tanıtım Videosu Yayınlandı!

İçerde 24. Bölüm 3 tanıtım videosu ekranlara geldi.

Pazartesi akşamları yayınlanan ve yeni bölümleri ile dikkat çeken İçerde 24. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Hafta boyunca farklı fragmanları yayınlandığı İçerde dizisinde özellikle içerde 24. bölüm 3 tanıtımı dikkat çekti. Yeni fragmanlarda en dikkat çeken detay ise kuşkusuz tüm hafta boyunca konuşulan Uğur Yücel oldu.

İçerde 24. Bölüm İle Uğur Yücel Diziye Geliyor!

Diziye dahil olan Uğur Yücel çok farklı bir karakteri canlandırırken, son tanıtım ile birlikte bu karaktere büyük bir ilgi uyandı. İçerde 24. bölüm fragmanında dikkat çeken diğer detaylar ise Mert’in tamamen açığa çıkması oldu. Yaşanan olaylar sonucunda giderek köşeye sıkışan Mert, emniyetteki görevini sürdürememe tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Diğer bir cephede ise Sarp, Tahsin’i vurdu. Diziye yeni katılan Uğur Yücel ise canlandırdığı Kudret Sönmez Tek karakteri ile birlikte diziye iddialı bir giriş yaptı. Celal Babanın karşısına geçen Kudret, Celal babaya karşı meydan okurken Önümüzdeki bölümlerde iki ismin sık sık karşıya gelmesi ve birbirine karşı düşman olarak dizide yer alması bekleniyor.

Yeni karakter ile ilgili yapılan açıklamalarda üzerinde özellikle durulan noktalardan bir tanesi Celal Baba’nın en büyük düşmanının Kudret olduğu belirtiliyor. Üstelik bu düşmanlık eski yıllara dayanıyor.

İçerde 24. bölüm bu akşam Show TV’de ekranlara gelecek. 20.00 itibariyle yayınlanacak İçerde öncelikle eski bölümünün özeti ile ekranlara gelecek ve ardından yeni bölümüyle izleyenlere farklı bir gece yaşatacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler