Ana SayfaDizilerSurvivor'da Kim Elenecek?

İlgili Postlar

Survivor’da Kim Elenecek?

Dün akşam oynanan son dokunulmazlık oyunu sonrasında Survivor’da kim elenecek sorusu oldukça merak edilmeye başlandı.

Ünlüler takımı 2 dokunulmazlık oyununu da üst üste kaybetti. Bu nedenle elenmesi için en az 4 ismin potaya çıkacağı ünlüler grubunda elenecek bir isim nedeniyle adada bir kişi eksik kalacak. İki günden beri oynanan eleme oyunlarında varlık gösteremeyen ünlüler grubu yaşanan tartışmalar nedeniyle oldukça zorlu bir süreç yaşıyor.

Survivor’da Kim Elenecek Potada Kimler Var?

İki takımda başlangıçta iddialı bir şekilde yarışmaya giriş yapsa da gönüllüler giderek farkı açmaya başladı. Özellikle geçtiğimiz dokunulmazlık oyunlarında iki oyunda da varlık gösteremeyen ünlüler grubu bu kötü performans nedeniyle iki defa ada konseyine gitmek zorunda kaldı.

Sürpriz İsim Çıkabilir! Survivor’da Kim Elenecek?

İlk günkü ada konseyinde adadan elenmesi için söylenen iki isim Âdem ve Sabriye oldu. Dün akşam yapılan oylama sonucunda ise adadan gitmesi için Sedat ve Tarık Mengüç isimleri verildi. Özellikle Sedat’ın eleme potasında olan Adem’e karşı böyle bir şey istemesi oldukça dikkat çekti.

İlk günden itibaren adının iki tartışmalı ismi olan Sedat ve Âdem, şimdi eleme potasında birbirlerine karşı rakip olmuş durumda. 2 gün sonra yapılacak ada konseyi sonrasında ünlüler grubundan kimin adaya veda edeceği de kesinleşecek. Sabriye, Âdem, Sedat ve Tarık Mengüç arasında yapılacak halk oylaması sonrasında en az oy alan kişi adadan veda edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler