Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Final Gecesi Tartışmalı Geçti!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Final Gecesi Tartışmalı Geçti!

Her pazar akşamı Kısmetse Olur final gecesi ile eleme heyecanı yaşanırken dün akşam da yine eleme bölümü ekranlara geldi.

Kısmetse olur final gecesi için yayınlanan yeni bölümde, eleme gerginliği yaşanırken pek çok tartışmada finalin yeni bölümüne damga vurdu. 5 Mart haftanın finali için Didem ve Adnan arasında kavga çıktı. Farima nedeniyle Didem ve Adnan oldukça sert bir tartışma yaparken bu tartışmanın ardından oylamalara geçildi.

Kısmetse Olur Final Gecesi Birincisi Kim?

Kısmetse Olur final gecesi için yapılan halk oylaması sonucunda bu haftanın birincisi Tuğçe oldu. Tuğçe’nin birinci olmasının ardından ise özellikle eleme adayları Ünal ile Farima arasında kimin gideceğine yönelik bir oylama yapıldı. Zarftan çıkan karara göre erkekler evinden bir ismin evden ayrılacağı belirtildi. Bu kararın açıklanmasının ardından ise evden eleneceği kesinleşen isim Farima yerine Ünal oldu.

5 Mart finali ile birlikte Ünal evdeki hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Ünal eve girdiği ilk günden beri istediği mutluluğu bir türlü yakalayamamıştı. 5 Mart Kısmetse Olur final gecesi için en dikkat çeken tartışmalardan bir tanesi Adnan’ın Farima için koruma vermesi oldu. Koruma kararı sonrasında Didem oldukça sinirlenirken, Adnan’ın neden böyle bir şey yaptığını sorguladı. Adnan ise bu kararına yönelik mantıklı bir açıklama yapamadığı gibi evde gergin anların yaşanmasına neden oldu.

15 Mart Kısmetse Olur final gecesinde yaşanan diğer bir tartışma ise Akın ve Tuğçe oldu. Çiftin aşkları ilk günden itibaren evin tartışmalı konularından birisi olurken, dün akşam yaşanan olaylar sonrasında da yine bu iki isim eleştirilerin odağında yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler