Ana SayfaDizilerKürşat Alnıaçık Nöbet Dizisinde!

İlgili Postlar

Kürşat Alnıaçık Nöbet Dizisinde!

Televizyonun beklenen dizisi Nöbet’e yeni bir oyuncu daha eklendi. Ziya Cevran karakteriyle, Kürşat Alnıaçık Nöbet Dizisinde!

Televizyonun beklenen dizisi “Nöbet”de ana karakteri oynayan oyuncu belli oldu! Kürşat Alnıaçık yeni dizinin “Ziya Cevran”ı oldu. Hatay Elmalı’da oldukça kalabalık bir aileyi yöneten “Ziya Cevran” olarak karşımıza çıkacak ünlü oyuncu, canlandırdığı bu sivri karakter için oldukça heyecanlı olduğunu belirtti.

Kürşat Alnıaçık Nöbet Dizisinde!

Ziya Cevran, gerilimi yüksek olan bölgeyi kendi yararları için kullanan Cevran ailesinin reisi oluyor. Cevranlar bölgeye yeni atanan Jandarma Komutanı Barış Kalenderin ardından bu bölgeyi bu kadar rahat yönetebilecek mi? Dizinin baş karakterleri olan Ziya Cevran, Barış Kalender ile nasıl bir yol bulacak? Ortak bir nokta mı bulacak yoksa ona karşı mı çıkacak?

Söz ve Savaşçı dizilerinin rakibi Nöbet Dizisinin Oyuncuları Belli Oldu!

Dizinin oldukça geniş bir hikayesi ve heyecanlı sahneleri bulunuyor. Usta kadroya sahip yeni dizi seyircileri tarafından oldukça merak ediliyor, sosyal medyada da oldukça dikkat çeken “Nöbet” dizisi büyük yatırımlarla geliyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler