Ana SayfaKültür ve SanatKüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 3 Farklı oyun ile sezona veda ediyor!

İlgili Postlar

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 3 Farklı oyun ile sezona veda ediyor!

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 20 Eylül haftasında üç farklı oyun sahneleneyerek yeni sezona veda ediyor! Üç oyunla bir sonraki yaz seyircilerle buluşacak…Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosu 3 farklı oyun ile sezona veda ediyor! Birçok ünlü ismin olduğu oyunlar çok merak ediliyor!

 

Behzat Uygur kimdir?

 

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 3 farklı oyun ile sezona veda ediyor!

“Hey Gidi Günler” 20 Eylül Pazartesi akşamı Süheyl ve Behzat Uygur’un interaktif komedi gösterisi ile seyirci karşısına çıkacak. Bununla birlikte 22 Eylül Çarşamba günü Ayça Bingöl “Ben Anadolu” adlı oyun ile Anadolu’da yaşamış 16 kadını canlandıracak. 2021 sezonunun kapanışı ise 23 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşecek.

Erkeklerin imtihanını anlatıyor!

23 Eylül Perşembe Akşamı Cem Davran’ın pandemi döneminde “Davran Tiyatrosu”nu kurarak, yeniden biçimlendirdiği “Üçü Bir Arada ” oyunu sahnelenecek. “Üçü Bir Arada” oyunu, erkeklerin aşkla, kaderle ve erkeklikle olan imtihanının karanlık ve komik tarafını anlatıyor.

 

Bununla birlikte, URU organizasyonu ve Mey|Diageo’nun kurumsal desteği ile KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda gerçekleşecek oyunun biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’a kadar Biletix üzerinden temin edilebilmekte. Aynı zamanda seyirciler 18.30’da kapının açılmasıyla birlikte bahçe ve fuaye alanında keyifli vakit geçirme imkanı bulabiliyor.

 

Ayça Bingöl kimdir?

Cem Davran kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler