Ana SayfaKültür ve SanatEvliliklerden Uzun Süren Oyun

İlgili Postlar

Evliliklerden Uzun Süren Oyun

Tiyatronun yaşayan efsanesi de olarak bilinen Haldun Dormen’in süpervizörlüğü ile sahnelenecek olan ödüllü komedi “Seninle Evlenir Miyim?” tiyatro oyunu Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi’nin oyunculuğu ile sahnelenecek. Evliliklerden uzun süren oyun! Oyun on birinci sezonu ile seyirci karşısına çıkacak!

Evliliklerden Uzun Süren Oyun

İlişkilere mizah penceresinden bakan oyun 10 Eylül’de Trump Sahne’de seyirci ile buluşacak. Bununla birlikte 10 Eylül’de sahnelenecek oyun tam tamına 210. kez seyirci karşısına çıkmış olacak.

“Seninle Evlenir Miyim?” konusu

Oyun, Cansu ve Baran’ın biten evliliklerini konu ediniyor. Konu itibariyle aslında Baran ve Cansu farklı dünyaların insanı olsalar da Baran’ın Cansu’ya kendini farklı tanıtmasıyla işler değişiyor.  Baran kendini Cansu’ya farklı tanıtarak çeşitli yalanlar ve planlar ile Cansu’yu kendine aşık etmeyi başarır. Bu aşk, evliliğe doğru uzansa da Baran’ın söylediği yalanların bir yerden sonra ortaya çıkması ile birlikte gerilim artıyor. Bununla birlikte yalanlar ortaya çıktıkça oyunun mizah seviyesinde de artış gerçekleşiyor.

Birçok evlilikten uzun süren oyun

11. sezonu ile izleyici karşısına çıkacak olan oyunun ilginç özelliği ise birçok evlilikten daha uzun sürerek devam etmesi. Oyunun yazarı ve yönetmeni oyun ile ilgili şu cümleleri dile getirdi: “Oyunumuz bir çiftin rastlantı sonucu tanışmalarını ve onları evliliğe götüren komik aşklarını anlatıyor. Evliliklerdeki yanlışları ve komik durumları anlatmak için çıkmıştık yola. Ve şimdi görüyoruz ki, evliliğin komik yanını anlattığımız oyun birçok evlilikten daha uzun sürdü. Daha da uzun yıllar sürecek gibi. Gülmek isteyen herkesi oyunumuza bekleriz”  10 Eylül’de Trump Sahne’de sergilenecek olan “Seninle Evlenir Miyim?” on birinci sezonu ile seyirci karşısına çıkmayı planlıyor.

Haldun Dormen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler