Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKübra Kılınçkaya tecavüz sahneleri hakkında: Rüyalarıma Giriyordu!

İlgili Postlar

Kübra Kılınçkaya tecavüz sahneleri hakkında: Rüyalarıma Giriyordu!

Vizyona girecek Kulyas Lanetin Bedeli filminin oyuncularından Kübra Kılınçkaya tecavüz sahnelerinin ardından açıklama yaptı!

10 Mayıs tarihinde vizyona girmesi beklenen Kulyas Lanetin Bedeli adlı korku ve gerilim filminde rol alan Kübra Kılınçkaya tecavüz sahneleri hakkında açıklama yaptı.

Kübra Kılınçkaya Kimdir?

Genç sinema oyuncusu, film çekimleri esnasında ve ardında psikolojik durumunu toparlamakta güç yaşadığını anlattı.

“Kübra Kılınçkaya: Tecavüz sahneleri rüyalarıma girdi”

Filmin cin konulu olması sebebiyle yaşadıkları sıkıntıları ve bu tarz olayların normal olmayacağını belirterek yaşadığı psikolojik sorunları;

 “Her şey aslında yönetmenimiz Yunus Şevik’in ‘gerçekçi ve doğru sahneler oynamanı istiyorum’ demesiyle ortaya çıktı. Cinsel saldırı sahnesindeki partner oyuncum Onur Serimer ve ben, yönetmenimizin bu sözünün ardından başarısız olsak da tekrar motive olarak role girip işimizi yaptık. Çekimler esnasında bu kötü duyguyu gerçekten yaşadığımı hissettim. Bu bende gerçekten aşağılık bir his uyandırdı. Hiçbir şey yokken ağlama krizleri yaşamaya başladım. Çekimlerin bitmesinin ardından rüyalarıma girdi, gece uykusuzlukları olmaya başladı. Kendi kendimi tedavi yöntemleri bulup denedim, bunun benim işim olduğunu sadece senaryo olduğunu kendime telkin yoluyla işledim ve bu sıkıntılardan kurtuldum.” 

şeklinde konuşarak film çekimleri esnasında yaşamış olduğu ve bunun gerçek hayatına yaptığı etkileri anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler