Ana SayfaDedikoduKubilay Aka ve Danla Bilic Aşkı Bitti!

İlgili Postlar

Kubilay Aka ve Danla Bilic Aşkı Bitti!

Oyuncu Kubilay Aka ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz eylül ayında el ele görüntülenmişti. Çiçeği burnunda sevgililer, şarkıcı Berkay’ın Kuruçeşme Açıkhava’daki konserinin ardından soluğu aynı semtteki bir mekanda almış, baş başa eğlenmeye devam etmişti. Kısa süre sonra sürpriz aşkta yeni bir gelişme yaşandı. Kubilay Aka’nın itirafı dikkat çekti. Kubilay Aka ve Danla Bilic aşkı bitti! İşte detaylar;

Kubilay Aka Soruları Yanıtladı

Bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilen Felis Ödülleri, önceki akşam Zorlu PSM’de yapılan törenle sahiplerini bulde. Geceye katılanlar arasında Hafsanur Sancaktutan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Yiğit Koçak da vardı. Ünlü oyuncular, ödüllerini verdikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kubilay Aka ve Danla Bilic Ele Ele Yakalandı

Çiçeği burnunda sevgililer Kubilay Aka ve Danla Bilic, şarkıcı Berkay’ın Kuruçeşme Açıkhava’daki konserinin ardından soluğu Oligark’da aldı. Trafik yoğunluğundan dolayı yürüyerek mekana gelen yeni sevgililer, konserin ardından baş başa eğlenmeye devam etti. Çift, çıkışta gazetecilerin sorularına yanıt vermeden araçlarına binerek oradan ayrıldı.

Kubilay Aka daha önce Vatanım Sensin dizisinden rol arkadaşı Miray Daner ile aşk yaşamış, güzel oyuncuyu aldattığı yönündeki haberlerin gölgesinde ilişkileri son bulmuştu.

Danla Bilic kimdir?

“Evlilik Düşünmüyorum”

Sosyal medya fenomeni Danla Biliç ile oyuncu Kubilay Aka, şarkıcı Berkay Şahin’in konserinde el ele poz vererek aşklarını ilan etmişlerdi. Geçtiğimiz akşam, Doğu Demirkol’un Star TV’de ekrana gelen programı Alelade Show’a Şarkıcı Berkay ile sosyal medya fenomeni Danla Biliç konuk oldu. Ünlü şarkıcı, iki ismin ilişkileri için evlilik konusunu açtı. Bu konuya ünlü fenomenin tepkisi sert oldu.

Biliç, “Ben daha çok gencim, asla evlenmem.” dedi. Komedyen Doğu Demirkol, “Kubilay (Aka) ciddi düşünüyor gördüğüm kadarıyla” dedi. Bunun üzerine Danla Biliç, herkesi şaşırtan şu karşılığı verdi:

“O düşünebilir ben düşünmüyorum. O benim hayatım ben onu çok seviyorum ama şu an evlilik düşünmüyorum.”

Kubilay Aka kimdir?

Kubilay Aka ve Danla Bilic Aşkı Bitti!

Ünlüler dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Kubilay Aka da ödül verenler arasındaydı. Ünlü oyuncu, “Güzel bir ödül töreniydi. Herkese başarılar diliyorum. Böyle projelerin yanında olmak, bizim için de çok gurur verici. Gençlerle olmak, vakit geçirmek çok güzel bir duygu” şeklinde konuştu.

Makyaj videoları ile bir anda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve sonrasında fenomen olan Danla Bilic ile sürpriz bir aşka yelken açan Kubilay Aka, kısa süre önce ilişkisinin bittiğini duyurdu.

İlişkimiz Danla’nın yaptığı herhangi bir açıklamadan dolayı bitmedi. Denedik olmadı, kafalar uyuşmadı. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. İlişkimiz bitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler