Ana SayfaKültür ve SanatKral Şakir Efsanesi Nasıl Ortaya Çıktı?

İlgili Postlar

Kral Şakir Efsanesi Nasıl Ortaya Çıktı?

4 Ekim tarihinde vizyona giriş yapan Kral Şakir: Korsanlar Diyarı uzun zamandır hiçbir filmin elde edemediği başarıyı elde etti. Ön gösteriminden itibaren merakla beklenen animasyon filmine ilgi büyüktü. Peki seyirci sinemaya küstü mü sorunun yanıtının hayır olduğunu gözler önüne seren Kral Şakir efsanesi nasıl ortaya çıktı?

Seyirciden Büyük İlgi

4 Ekim’de beyaz perdede kapılarını izleyicilerine aralayan Kral Şakir: Korsanlar Diyarı hem yetişkinlere, hem de çocuklara hitap edebilen bir animasyon filmi. İçimizde bir yerlerde hala bir çocuğun yaşadığını yaşadığını bizlere yeniden hatırlatan film, filmseveler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Sinema dünyasına damgasını vurmayı başararak daha ilk haftadan 500 bin seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye’ye birinci sıradan giren film izleyenlerini de kahkaha krizine soktu.

Kral Şakir Neden Bu Kadar Sevildi?

Kral Şakir Ailesi bu kadar sevilmesinin bir nedenini karakterlerin içimizden olması. Tipik bir Türk ailesi olan bu aile herkesin gönlünü fethetmeyi başardı. Hayvanlardan oluşan görünüşleriyle içlerinde tamamen biz olan Kral Şakir ailesinde her gün karşılaştığımız komşu amcamızdan, bir yakınımızın yaramaz çocuğuna kadar günlük hayatta karşılaştığımız neredeyse tüm karakterleri görmek mümkün. Ve buradaki en ince çizgi de Varol Yaşaroğlu’nun bu karakterleri usta bir mizah çerçevesinde ele alıyor olması.

Kral Şakir Efsanesi Nasıl Ortaya Çıktı?

Bir çocukluk hayalini gerçekleştiren Varol Yaşaroğlu, Cinetalks organizasyonu ile gençlerle buluşuyor. Gençlerle beraber “Kral Şakir: Korsanlar Diyarı” filmini izleyerek gösterimin ardından gerçekleşecek organizasyonda kendisine yöneltilen soruları yanıtlayacak. Kral Şakir hakkında bilmediğiniz detayların konuşulacağı bu sohbet 15 Ekim Salı günü saat 14:00’te Mecidiyeköy Cinetech Torun Center’da gerçekleşecek.

Varol Yaşaroğlu Kimdir?

Kral Şakir Efsanesi Nasıl Ortaya Çıktı?
Kral Şakir Efsanesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler