Ana SayfaKültür ve SanatIBB Şehir Tiyatroları'nda Bu Haftasonu Neler Var?

İlgili Postlar

IBB Şehir Tiyatroları’nda Bu Haftasonu Neler Var?

Yeni bir sezona perdelerini açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, birbirinden güzel oyunları izleyicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta sergilenen oyunlarla büyük bir beğeni toplayan IBB Şehir Tiyatroları’nda bu haftasonu neler var?

On İki Öfkeli Adam

On İki Öfkeli Adam
On İki Öfkeli Adam

Geçen senenin en çok övgü toplayan oyunlarından olan “On  İki Öfkeli Adam” bu sezonda da izleyicisiyle buluşuyor. Bir şüphelinin suçlu olduğuna karar vermeye çalışan 12 jüri üyesinden biri bu karara itiraz ederse ne olur? Jüri üyelerinin adalet kavramını sorgulayan oyunun oyuncu kadrosunda; Ahmet Özarslan, Ali Gökmen Altuğ, Burteçin Zoga, Enes Mazak, Erkan Akkoyunlu, Gün Koper, Kutay Kırşehirlioğlu, Mehmet Avdan, Metin Çoban, Nihat Alpteki, Rahmi Elhan, Serdar Orçin, Selçuk Yüksel rol alıyor. Reginald Rose’un yazıp Arif Akkaya’nın  ynettiği oyunda Oyun, 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde.

Kahvede Şenlik Var

Kahvede Şenlik Var
Kahvede Şenlik Var

Bir kahvede evlilikleri hakkında konuşan çifte garsonun da sorularıyla müdahale ederek yönlendirdiği konuşmada evlilikten beklentilerin, hayallerin ve düş kırıklıklarının dillendirildiği bu bol eğlenceli sohbetin sonu nereye varacaktır? Derya Çetinel, Ertan Kılıç, Özgür Dereli rol aldığı Sabahattin Kudret Aksal’ın yazıp Murat Ozan’ın yönettiği “Kahvede Şenlik Var” 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Fatih Reşat Nuri Sahnesi’nde.

Amanvermez Avni

Amanvermez Avni
Amanvermez Avni

1908 senesinde geçen oyunda Kendine has yöntemleriyle olaylara yaklaşan Komiser Avni’nin Osmanlı’nın Sherlock Holmes’u diye anılması boşuna değildir. Burak Davutoğlu, Burhan Yeşilyurt, Can Alibeyoğlu, Cihan Kurtaran, Defne Gürmen, Emre Şen, Gülce Çakır, Murat Üzen, Neslihan Ayşe Öztürk, Ozan Gözel, Özgür Atkın, Pınar Aygün, Volkan Ayhan rol aldığı Selçuk Yüksel’in yönettiği oyun Oyun, 9-12 Ekim 2019 tarihleri
arasında Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde.

Uzlaşma

Uzlaşma
Uzlaşma

Trajikomik bir oyun olan uzlaşma sizi bazı sorular üzerinde düşünmeye zorlayacak. Gökçer Genç, Işıl Zeynep, Yeliz
Şatıroğlu, Zeliha Bahar Çebi rol aldığı, Aslı İçözü’nün yönettiği oyun 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Üsküdar
Musahipzade Celal Sahnesi’nde.

Ocakta Bahar

Ocakta Bahar
Ocakta Bahar

2. Dünya Savaşı’nda Yugoslavya adındaki ülkede büyük bir değişim başlayan oyunda Aslı Nimet Altaylar, Caner Çandarlı, Tankut Yıldız, Alp Tuğhan Taş, Gürol Güngör, Onur Şirin, Serap Doğan, Cihat Faruk Sevindik, Berk Samur, Çağlar Ozan Aksu, Hakan Gümüş, Destan Batmaz, Elyesa Çağlar Evkaya, Buğra Can Ildırışık,  Hazal Uprak, Aslı Şahin, Damla Cangül Yiğit, Gül Yıldırım, Ayşe Günyüz, Mana Alkoy rol alıyor. M. Nurullah Tuncer’in
yönettiği oyun Oyun, 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Ümraniye Sahnesi’nde.

Hayali Temsil

Hayali Temsil
Hayali Temsil

Sahnenin ilk kadınları Afife Jale ve Bedia Muvahhit’i; çocuklukları, aşkları, tutkularıyla, ilk kez seyirci karşısına çıktıkları oyunda Hümay Güldağ, Şebnem Köstem, Yiğit Sertdemir rol alıyor. Yiğit Serdemir’in yönettiği oyun Oyun, 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde.

Ben Çağırmadım

Ben Çağırmadım

Yeni romanına konu arayan Mithat için arkadaşlarıyla yediği yemekten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Aslı Seçkin, Betül Kızılok Bavli, Engin Gürmen, İrem Arslan, Neşe Ceren Aktay, Pelin Budak, Tolga Yeter’in oynadığı Engin Gürmen’in yönettiği oyun 10-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Sahnesi’nde.

Can Yeleği

Can Yeleği
Can Yeleği

Hayat kendi akışında gündelik beklenti ve hayallerle devam ederken yola düşenlerin ve yeni
bir hayat için yıllarca yolculuk yapanların hikayesinin ele alındığı oyunda Elçin Atamgüç rol alıyor. Nihat Alpteki’nin yönettiği oyun Oyun, 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Gaziosmanpaşa Sahnesi’nde.

Tatlı Kaçık

Tatlı Kaçık
Tatlı Kaçık

Mr. Tanner ile paylaştığı evinde, çöp toplayarak yaşayan, çevresindeki her şeye sonsuz bir sevgi ve şefkatle bağlı Opal’in birkaç yabancıyla kesişen hayatını ele alan oyunda Ayşe Kökçü, Çağlar Polat, Eylül Soğukçay, İbrahim Can, Mehmet Soner Dinç, Mert Aykul rol alıyor. Naşit Özcan’ın yönettiği oyun 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler