Ana SayfaKültür ve SanatMüzikKoray Avcı "Seni Çok Özlüyorum"

İlgili Postlar

Koray Avcı “Seni Çok Özlüyorum”

Kendine özgü tarzı ile sevilen isim Koray Avcı, 4. albümü ‘Seni Çok Özlüyorum’ u bugün müzikseverlerle buluşturdu…Detayları Haberimizde..

Koray Avcı’dan Uzun Süren Konser!

Koray Avcı “Seni Çok Özlüyorum”

2015 senesinde ilk albümü olan “Aşk İle” kariyerine merhaba diyen Ünlü şarkıcı Koray Avcı, 2016 yılında ise “Sonra Dersin ki” adlı ikinci albümünü müzikseverlere armağan etmişti. 2018 yılının Mart ayında üçüncü stüdyo albümü olan’Senin İçin Değer” i müzikseverlere sunan Koray Avcı, 2019’da ise “Kim Bilir” ile “Yuh Yuh” single’larını çıkarmışdı. Milyonlarca genç ve yaşlı dinleyici kitlesine sahip olan şarkıcı Koray Avcı tüm yapıtlarıyla satış rekorları kırarken bütün eserleri büyük ilgi gördü.

Koray Avcı Kimdir?

“Seni Çok Özlüyorum”u Dinleyicileri İle Buluştu..

Türkiye’nin en çok konser veren sanatçılarından biri olan Koray Avcı, bu yaz pandemi sebebiyle konsere gidemeyen sevenerinin özlemine ve isteğine kulak verdi. Şarkıcı Koray Avcı, 4. stüdyo albümü “Seni Çok Özlüyorum”u dinleyicileri ile buluşturdu.

“Seni Çok Özlüyorum” 10 Sevilen Şarkıdan Oluşuyor..

Koray Avcı’nın konserlerinde sıkça istek alan ‘Gidiyorum’, ‘Kendine İyi Bak’, ‘Deniz Üstü Köpürür’ gibi 10 sevilen şarkıdan oluşan albümünde düzenlemeler Koray Avcı imzası taşıyor. Albümün enstrüman kayıtlarını ise sahnedeki müzisyenleri ile birlikte kaydetti.

İlk Klip Sezen Aksu Şarkısına…

Koray Avcı “Seni Çok Özlüyorum” adını verdiği yeni albümünün ilk klibini sözü ve müziği Sezen Aksu ‘ya ait olan “Gidiyorum” şarkısına çekildi.

Koray Avcı’dan Müzik Şöleni!

Koray Avcı "Seni Çok Özlüyorum"
Koray Avcı “Seni Çok Özlüyorum”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler