Ana SayfaDiziler'Koca Koca Yalanlar' tüm kategorilerde zirvede!

İlgili Postlar

‘Koca Koca Yalanlar’ tüm kategorilerde zirvede!

‘Koca Koca Yalanlar’ tüm kategorilerde zirvede! Kanal D ekranlarının yayın hayatına iddialı başlayan dizisi Koca Koca Yalanlar, zirveyi elden bırakmıyor. Detaylar haberimizde…

Koca Koca Yalanlar Dizisinin Yükseliş Hikayesi Başladı

Koca Koca Yalanlar zirveye yerleşti

Kanal D’nin yapımını Limon Film’in üstlendiği, başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Pelin Öztekin, Ferdi Sancar, Rüzgar Aksoy ve Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı Koca Koca Yalanlar dün yayınlanan (27 Ağustos) bölümüyle tüm kategorilerde zirveye yerleşti.

Koca Koca Yalanlar oyuncuları kim? Dizinin konusu ne?

Günün en çok izlenen yapımı oldu

Koca Koca Yalanlar, Tüm Kişilerde 4,30 reyting 14,59 izlenme payı, AB’de 5,07 reyting 18,16 izlenme payı ve 20+ ABC1 kategorisinde 5,00 reyting 16,17 izlenme payı alarak tüm kategorilerde günün en çok izlenen yapımı oldu.

Koca Koca Yalanlar, yeni bölümüyle pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Selen Uçer anlattı…

Dizinin oyuncularından Selen Uçer, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda dizi ve rolü ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: Gül Abus Semerci’nin yazdığı, kadın-erkek ilişkilerini ince bir mizahla masaya yatırdığı çok dinamik bir senaryomuz var. “Bir gün aldatılırsanız ne olur?” sorusundan yola çıkıyor. Önce olanı tüm gerçekliğiyle ortaya koyup sonra üç kadın arkadaşın dönüşümünü, birbirlerinden güç alarak yeni düzenlerini oluşturmalarını, erkeklerin de aynı şekilde çeşitli tepkilerini görüyoruz. Evliliğe ilişki komedisi diyebiliriz. Bu benim için çok çekiciydi. Hikaye “kadınlar iyi, erkekler kötü” ya da tam tersini anlatmıyor. İki tarafı da her şeyiyle gösteriyor. Aşk, sevgi, arkadaşlık, hayatta var oluş biçimleri hepimizin ortak konusu. Hayatın içinde olduğu gibi hem mizahla hem de dramatik sahnelerle ve en önemlisi samimiyetle bir hikâye öneriyor “Koca Koca Yalanlar”. Bu yüzden benim tam da içinde olmak isteyeceğim bir proje. Ayrıca Nilgün oynaması müthiş heyecan verici bir rol. Ben çok seviyorum Nilgün’ü. Nilgün hayatla flört eden bir kadın. Kendi bilgisi ve hayat algısı doğrultusunda hep oldurmayı, pozitifi hedefleyen bir güdüsü var. Hata yapmıyor mu? Bir sürü… Üzülmüyor mu? Üzülüyor. Ama o savaşçı bir kadın. Lise mezunu, hayat boyu çalışmak zorunda kalmamış ama yaşamı iyi öğrenmiş bir kadın. E tam da bu yüzden hem komik hem feminen hem de realist.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler