Ana SayfaÜnlülerKobra yılanı tarafından sokularak ölümden dönen Aref için bomba iddia: Yalan söylüyor!

İlgili Postlar

Kobra yılanı tarafından sokularak ölümden dönen Aref için bomba iddia: Yalan söylüyor!

Kobra yılanı tarafından sokularak ölümden dönen Aref için bomba iddia: Yalan söylüyor! Geçtiğimiz günlerde beslediği kobra yılanı tarafından sokulan ve ölümden dönen illüzyonist Aref Ghafouri hakkında bomba gibi bir iddia gündeme geldi. Köşe yazarı Ersoy Dede, Aref Ghafouri’nin yalan söylediğini iddia etti. Aref Ghafouri yalan mı söyledi. Kobra yılanı zehirli değil miydi? Detaylar haberimizde…

Aref, yılan sokması olayını ve başına gelenleri anlattı. Aref kurtulacak mı?

Aref yalan mı söylüyor?

Yıllar önce katıldığı yetenek yarışması ile tanınan Aref Ghafouri isimli illüzyonist, geçtiğimiz günlerde beslediği ve gösterilerinde kullandığı kobra yılanı tarafından sokuldu. Zehirli olduğu belirtilen yılan tarafından sokulan Aref için zorlu bir mücadele başladı. Aref, hayati tehlike nedeni ile bir an önce Mısır’a gidip panzehiri tedavisine başladı.

Aref Ghafouri kimdir?

Aref’i sokan yılan zehirli değil miydi?

Ünlü illüzyonist Aref Ghafouri hakkında bomba etkisi yaratan ilginç bir iddia ortaya atıldı. Aref’i soktuğu ve zehirli olduğu söylenen yılanın aslında zehirli olmadığı, Aref’in gündeme gelmek adına yalan söylediği iddia edildi. Bu iddianın sahibi; köşe yazarı Ersoy Dede.

Ersoy Dede’nin “Aref’i Sokan Kobra Yılanı Zehirli Değil miydi Yoksa?” başlıklı yazısı şu şekilde:

Senelerdir adını duymadığımız bir genç vardı. Aref isimli bir illüzyonist. Acun’un yarışma programlarından ünlenmiş garip davranışları olan biri. Seneler sonra karşımıza ‘Kobra yılanı soktu’ haberiyle çıktı.

Dendi ki, iki saat içinde Mısır’a gidip o panzehiri alamazsa ölecek. Ve de Mısır vize vermiyor. Yani gencecik adam gözlerimizin önünde ölüp gidecek. Derken Sağlık Bakanlığı ambulans uçakla genç şovmeni Mısır’a yolladı.

Çok yaşlı bir yılandı

Ünlü illüzyonist Aref Ghafouri, başına gelen olayı anlatırken çok hareketsiz durduğunu gözlediği kobra yılanını bakım yapmak için kafesinden çıkardığını, onu yıkadıktan sonra kafesine geri koymak isterken ani bir hamle ile ısırdığını aktardı. Aref, “Çok yaşlı bir yılandı. Sanırım öldü. Bir iki hastaneye gittik. Son olarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittik. Beni ısıran yılan sadece Mısır, Suriye ve Suudi Arabistan’da doğada yaşıyor. Fransa ve Suudi Arabistan’da da panzehir üretiliyordu. Son üç senedir bu yılanın panzehiri dünyada sadece Mısır’da var. Mısır’da da çok az bulunuyor. Bu nedenle Mısır’a gelme kararı aldık. En hızlı şekilde Mısır’a gelmek için ambulans uçak ayarlandı.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler