Ana SayfaÜnlülerFatma Girik 40 yıldır yaşadığı sıkıntıyı mahkemede anlattı

İlgili Postlar

Fatma Girik 40 yıldır yaşadığı sıkıntıyı mahkemede anlattı

Fatma Girik 40 yıldır yaşadığı sıkıntıyı mahkemede anlattı. Usta oyuncu Fatma Girik’i 40 yıldır rahatsız ettiği iddia edilen Mehmet A. yargıda. Girik, mahkemede 40 yıldır yaşadığı sıkıntıyı anlattı. Detaylar haberimizde…

Fatma Girik’ten Talat Bulut İle İlgili Bir Açıklama Daha!

Fatma Girik yaşadıklarını mahkemede anlattı

Usta oyuncu Fatma Girik’i, 40 yıldır kendisine olan ilgisi nedeni ile rahatsız eden Adıyamanlı hayranı Mehmet A.’nın yargılanmasına başlandı. Tutuksuz yargılanan Mehmet A. duruşmaya katılmadı. Mhemet A.’nın Türk Ceza Kanunu’nun (TCK) 123’üncü maddesine göre ’kişilerin huzur ve sükununu bozma’ suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası ve TCK’nin 53’üncü maddesi gereğince bazı haklardan mahrum bırakılması isteniyor. Fatma Girik ise katıldı. Yaşadığı sıkıntıyı anlatan Fatma Girik, “Mehmet A. isimli şahıs, benim 40 yıldır hayranım. Ara ara hiç beklemediğim anlarda karşıma çıkarak hayranlığını dile getiriyor. Olay günü de ben hastanedeyken odama gelmiş ve bir not bırakmış. O notta ’Keşke seni zamanında sırtıma vurup kaçırsaydım, yapmadığıma pişmanım’ ve benzeri rahatsız edici kelimeler kullanıp işi taciz boyutuna taşımıştı. Ben de şikayetçi oldum. Bu aşamada ben de şikayetçiyim, cezalandırılmasını isterim.” dedi. Mahkeme, dosyanın asıl davanın açıldığı İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne iadesine karar verdi.

Fatma Girik kimdir?

Bana aşıktı, onlarca mektup yazmıştı

Demirören Haber Ajansı’na (DHA) konuşan Fatma Girik, yaşadığı sıkıntıyı “Gençtim, İstanbul’da nereye gitsem, çalıştığım yerde, gezdiğim yerlerde, 2 – 3 yılda bir karşıma çıkıyor, evimin kapısında elinde çiçeklerle bekliyordu. Allah için bir zararı olmadı ama bazen polis elbisesi giyerek beni takip ediyor, hiç beklemediğim bir anda restorandaki yan masada beni izlerken görüyordum. Bana aşıktı, onlarca mektup yazmıştı. Son olarak 2 yıl önce 10 Kasım 2016’da İstanbul’da ameliyat olduğum hastanede odama girdi. Hemşirelere ’Adıyaman’dan geliyorum. 19 saatlik yoldan geldim. Ne olur göreyim. Eski bir hayranıyım’ demiş, yanıma kadar gelmiş. Görür görmez onun olduğunu anladım. Çünkü o gözleri, bakışları unutmam mümkün değil. Yakamı bırakmayan bu tacizci hakkında avukatımla dava açtık. Bana yıllardır kabus yaşatan kişi. Hem acıyorum hem ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün ifademi verdim, yaşadıklarımı tekrar anlattım. Artık gerisini avukatıma bırakıyorum.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler