Ana SayfaÜnlülerFatma Girik'ten Talat Bulut İle İlgili Bir Açıklama Daha!

İlgili Postlar

Fatma Girik’ten Talat Bulut İle İlgili Bir Açıklama Daha!

Yasak Elma” dizisinin setinde, set çalışanı Özge Ş.’nin dizinin başrol oyuncularından Talat Bulut tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etmişti. Yaşanan bu olayın ardından usta oyuncu Fatma Girik, “Talat öyle şey yapmaz” açıklamasında bulunmuştu. Ünlü oyuncu Fatma Girik, açıklamasına yenisini ekledi. İşte detaylar…

Yasak Elma’nın kadın oyuncularından Talat Bulut ve taciz açıklaması!

Fatma Girik Açıklamasına Yenisini Ekledi!

Taciz iddiasıyla suçlanan Talat Bulut’la ilgili Fatma Girik, “Talat öyle şey yapmaz” açıklamasında bulunmuştu. Fatma Girik, sözlerinin basına “Talat Bulut’u savundu” şeklinde yansımasının ardından açıklamasına yenisini ekledi. İşte detaylar… “Heyecanla meslektaşımı savundum. Çünkü kalbimden geçen buydu. Bir kez daha düşününce, o gencecik kızcağızın da hakkını yemek istemedim. İşin mahkemeye taşınması en doğrusu olmuş. Umarım adalet haklıdan yana olur.” diyerek açıklamasına yenisini ekledi.

Talat Bulut Kimdir?

Yasak Elma Dizisi Nasıl Etkilenecek?

Yasak Elma’da, Talat Bulut krizi yaşandı. Kendisine cinsel taciz suçlaması var. Konu yargıya gidiyor. Çok şey yazıldı. Olayın son durumunu, Fatih Aksoy, ”Yargı karar verecek, biz de ona göre bir karar alacağız” dedi. Dizi, sezon finali yaptı ve tatile çıktı. Talat Bulut, Fatih Aksoy’a gideceğini söylemişti. Sordum, ”Hayır, yok öyle bir şey” yanıtını verdi. Peki, ”Bulut olmadan bir B planı var mı?” diye sordum. Şu an düşünmediklerini söyledi yapımcı…”

Yasak Elma Dizisi Kadın Oyuncularından Açıklama…

Son dönemde gündeme bomba gibi düşen Talat Bulut taciz iddiaları ile gündemde çok konuşulmuştu. Kamuoyunda geniş yankı uyandıran olayın ardından Yasak Elma dizinin kadın oyuncuları da sosyal medya hesaplarında bir açıklama yayınladılar. Yasak Elma dizisi kadın oyuncuları sessizliğini bozdu…

İçine düştüğümüz talihsiz meseleye dair, #yasak elma kadınları olarak, elbette bir çift sözümüz olacaktır; ancak yargılama sürecini etkilememek adına şimdilik yorum ve açıklama yapmamayı tercih ediyoruz.

Kadına yönelik her türlü şiddet, fiziksel veya cinsel tacize karşı olduğumuzu ve bunu doğuran her türlü olumsuz tutum ve davranışları ortadan kaldırmak adına verilen mücadelede kadın olarak dayanışma içerisinde olacağımızı bildiririz.

Şevval Sam, Eda Ece, Şafak Pekdemir Mengü, Sevda Erginci, Neslihan Yeşilyurt, İrem Kahyaoğlu, Nilgün Türksever”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler