Ana SayfaDedikoduKızlar Soruyor'da en sevilen çift...

İlgili Postlar

Kızlar Soruyor’da en sevilen çift…

KizlarSoruyor tarafından düzenlenen, binlerce kişinin katıldığı ankete göre: 2017’nin en sevilen dizi çifti Vatanım Sensin’den Miray Daner ve Boran Kuzum oldu! KizlarSoruyor’da yapılan anketlere,  anketler göre en sevilen dizi çiftlerine ve KizlarSoruyor sitesi hakkında merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

KizlarSoruyor nasıl bir site?

KizlarSoruyor isimli site, kadınların ve erkeklerin birbirlerinden fikir almak için birbirine soru sorduğu, sohbet ettiği ve gündemi takip ettiği bir oluşum. Bu sitenin en dikkat çeken köşesi ise soru-cevap bölümü. KizlarSoruyor’da sorulan soruya çok sayıda kişi tarafından cevap geliyor. Bizde haberimizde KizlarSoruyor isimli sitede yapılan anket sonucu 2017 yılında en sevilen dizi çiftlerini sizlerle paylaşacağız.

“Bizleri ekrana bağlayan aşklarıyla televizyona en çok yakışan çift hangisi?”

Kadınların ve erkeklerin farklı bakış açısından hayata dair merak edilen her konuda birbirlerine sorular sordukları ve fikir alışverişinde bulundukları sosyal paylaşım platformu KizlarSoruyor, üyelerine “Bizleri ekrana bağlayan aşklarıyla televizyona en çok yakışan çift hangisi?” sorusunu yönlendirdi. KizlarSoruyor sitesi tarafından düzenlenen “2017’nin En Yakışan Dizi Çifti” anket sonuçları açıklandı. Ankette Vatanım Sensin dizisinin oyuncuları Miray Daner ve Boran Kuzum en yakışan dizi çifti seçildi.

En sevilen dizi çifti;

KizlarSoruyor üyelerinin oylarıyla ankette Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin’de genç vatansever Hilal ile Teğmen Leon karakterlerini canlandıran Miray Daner ve Boran Kuzum, 2017’nin en sevilen dizi çifti seçildi.

En sevilen dizi çifti anketinin ikinci ve üçüncüsü;

KizlarSoruyor üyelerinin oylarıyla ankette Star TV’de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin başrol oyuncuları Aslı Enver ve Özcan Deniz ikinci seçilirken, Kanal D’de yayınlanan Meryem dizisinden Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç üçüncü oldu.

2017’nin en ses getiren dizisi ise; “Çukur” adlı dizi oldu!

KizlarSoruyor üyelerinin oylarıyla “2017’nin En Ses Getiren Dizisi” ise finali ile de çok konuşulan Show TV’nin “İçerde” dizisi seçildi. Ankette TRT 1’in iddialı yapımı Diriliş Ertuğrul ikinci, Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin üçüncü seçildi. Pek çok konuya parmak basan KizlarSoruyor sitesinden derlediğimiz KizlarSoruyor üyelerinin 2017’nin en ses getiren dizisi sorulduğunda ise cevap; “Çukur” adlı dizi oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler