Ana SayfaDedikoduNihat Doğan Survivor'a Hazırlanırken, Hapis Şoku Yaşadı!

İlgili Postlar

Nihat Doğan Survivor’a Hazırlanırken, Hapis Şoku Yaşadı!

Survivor’a Hazırlanan Nihat Doğan’ın 8 Yıla Kadar Hapsi İstendi

Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programını sunduğu dönemde “Kurtlar Vadisi” dizisi hakkında yaptığı yorumlar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nihat Doğan’ın Survivor yarışmasına hazırlandığı şu dönemde yaptığı yorumlar yüzünden 8 yıl hapis istendi.

Sadece Nihat Doğan’ı Değil, 6 Kişiyi Şikayet Ettiler

Şikayet edilme nedenler “Kurtlar Vadisi” dizisi hakkında yapılan yorumlar iddiasıydı. Duruşmaya şikayetçi oyuncu Necati Şaşmaz ve avukatı katıldı. Karşı tarafta olan ve duruşmaya katılmayan Nihat Doğan, Ömür Varol Gülşah Saraçoğlu, Bircan İpek ve Cihad Zembat ile şikayetçi Pana Filmi avukatları temsil etti.Bu kişilerin 8 yıl 4’er aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı.

“15 Temmuz Girişiminden Haberleri Var” Denmişti

Yayınlanan iddianame ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programda, yapımcılığını üstlendikleri dizinin yaklaşık 4 yıl önce yayımlanan 159. bölümündeki bazı sahnelerin uydurma görüntülerle bağdaştırılıp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı suç teşkil eden eylemler yapılacağına dair tehdit şeklinde yorumlandığı iddia edildi. İleride kullanmak üzere 2016 yılı Mayıs ayında patent başvurusunu yaptıkları “Kurtlar Vadisi Darbe” isminden FETÖ adlı terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminden önceden haberdar oldukları sonucunu çıkaran yorumlar yaparak kendilerine hakaret edildiğini ve iftira atıldığını belirttikleri aktarılıyor.

İlgili televizyon kanalı yönetimiyle yapılan yazılı görüşmede, eylem tarihinde başta “Söylemezsem Olmaz”programının Nihat Doğan, Ömür Varol, Gülşah Saraçoğlu ve Bircan İpek tarafından sunulduğu, Cihad Zembat’ın ise yayının sorumlusu altında olmasına rağmen bir düzenlemede bulunmadığı söyleniyor. İddianamede, sanıkların üzerilerine atılı ‘hakaret’ ve ‘iftira’ suçlarını işledikleri iddiasıyla 8 yıl dörder aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep ediliyor. Şu sıralar Survivor’a hazırlanan Nihat Doğan’ın ise ne yorum yapacağı herkes tarafından merak içinde beklenilmekte.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler