Ana SayfaDizilerKızım Dizisinde Yaşananlar İzleyenleri Üzecek!

İlgili Postlar

Kızım Dizisinde Yaşananlar İzleyenleri Üzecek!

İzleyenlere şok; Kızım dizisinde işler tersine dönüyor… Neden mi? Asu, Öykü’yü bir kere daha terk edecek! Kızım dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Kızım dizisinin 16. bölüm 2. tanıtımı geldi! TV8’in sevilen dizisi Kızım, yeni bölümüyle 25 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek bölümünde neler yaşanacak? Kızım dizisi hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kızım dizisinin 16. bölüm 2. tanıtımı geldi!

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizinin sezon arasından önceki son bölümünde Öykü, mahkemede annesiyle kalmak istediğini söylemişti. 16. bölüm 2. tanıtımında Öykü’nün annesi ile yaşamaya başlamasıyla bir takım sorunlar ortaya çıkıyor. Asu, küçük bir kızın sorumluluğunu alamayacağını farkedip yeniden Öykü’yü terkedecek. Okulun önüne gelen Asu, Öykü’nün eşyalarını koyduğu bavulla birlikte bir mektup verip gidiyor. Bu sırada Uğur ile yine hırsızlık peşinde olan Demir ise büyük bir tuzağa düşecek! Cemal, Demir’in cezaevine girmesi için uğraşırken, Öykü de babasının evine gidip onu bulamayınca kapının önünde kalakalıyor.

Kızım dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

TV8 ekranlarında Kızım’da Cuma günü; Asu ile Serhat Candan ile konuşup Demir ile arasını bozunca buna sinirlenen Demir Serhat’ın üzerine yürüdü. Öykü ise mahkemede hakim karşısına çıkıyor ve o kritik soruyla yüzleşti. Hakim Öykü’ye annesini mi babasını mı seçtiğini soruyor. Kızım’ın yeni bölümünde nefesler tutulacak gibi gördü. Peki herkesin beğenerek izlediği TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden dizi Kızım’da izleyiciyi neler bekliyor?

Kızım dizisinin 16. bölüm 2. tanıtımı;

Kızım dizisinin yayın tarihi

Asu ile Serhat Candan ile konuşup Demir ile arasını bozunca buna sinirlenen Demir Serhat’ın üzerine yürüdüğü heyecan dolu anlarda izleyicinin nefeslerini tuttuğu TV8’in sevilen dizisi Kızım’ın yeni bölümüyle 25 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler