Ana SayfaDizilerİkizler Memo Can'ın 11. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

İkizler Memo Can’ın 11. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircilerden olumlu dönüşler alan İkizler Memo Can dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İkizler Memo Can dizisinin 2. tanımı da geldi ve sevilen dizi 11. yeni bölümü 26 Ocak Cumartesi günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İkizler Memo Can bir süredir ekranlarda yoktu! Peki, neden? İkizler Memo Can’da 10. Bölümde neler yaşandı?  İkizler Memo Can hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

İkizler Memo Can bir süredir ekranlarda yoktu!

İkizler Memo Can dizisi Ocak ayı içinde reklamların azlığı nedeniyle dizinin yeni bölümleri yayınlanamamıştı. 3 hafta aradan sonra İkizler Memo Can dizisi yeniden hayranları ile buluşacak. Kanal D’nin sevilen dizisi İkizler Memo Can 26 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Sevilen dizinin başrollerinde; Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı’nın oynadıkları dizinin hayranlarının meraklı bekleyişi bitiyor.

İkizler Memo Can dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Yeni bölümde İkizler Memo Can’da; Onur, Melek’e aşkının arkasında olduğunu söylüyor! İkizler Memo Can dizisinin 11. yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Yayınlanan 2. fragmanda önemli detaylar var ve bu detayları videodan öğrenebilirsiniz. Dizide şaşaırtıcı bir gelişme; Yaren’e filmde oynaması için teklif geliyor ve film ekibi babasından izin alarak mahallede çekim yapıyor. Ancak Osman, rol gereği Yaren’e laf atıldığını görünce olanlar oluyor ve film setinde olay çıkarıyor. Yaşanan kavga sonrası mahkemede Osman’a ve kavgaya karışan Onur’un yardımcısına da sosyal hizmet cezası verilince olanlar oluyor.

İkizler Memo Can’ın son bölümünde neler yaşandı?

İkizler Memo Can dizisinin ekranlara gelen son bölümünde; Onur ve Melek yeniden bir araya gelecek mi? Ekranların sevilen karakteri Memo artık malikanede yaşamaya başlar ama buradaki düzene alışması zaman alacaktır. Melek oğlunun yokluğunu çok arar ama biricik Memo için ayakta kalması gerekmektedir. Mahmut’da Osman’ı yemek yapıp mahallede satması için yönlendirir. Büyük ümitlerle başladığı bu iş maalesef Osman’ın başına yine belalar açacaktır. Onur ve Melek’i bir arada görmek isteyen ikizler, anne ve babalarına eğlenceli dakakiların yaşanacağı sevimli bir oyun oynayacaktır.

İkizler Memo Can’ın 11. Bölüm 2. Fragmanı!

https://www.youtube.com/watch?v=TJe8bg0maU8

İkizler Memo Can’ın yayın tarihi

Kanal D’nin beğenilerek izlenilen dizisi İkizler Memo Can 11. Bölüm 26 Ocak cumartesi akşamı saat 20.00’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler