Ana SayfaDizilerAvlu Dizisinde Azra Ve Denize Veda Sahneleri...

İlgili Postlar

Avlu Dizisinde Azra Ve Denize Veda Sahneleri…

Star Tv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi “Avlu” yeni bölümünde oyuncu kadrosunda yaşanan değişiklikle izleyiciyi şoke edecek! Avlu dizisinin yeni bölümünde izleyenleri neler bekliyor? Avlu dizisinin geçtiğimiz bölümde neler yaşandı? Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin olduğu Star TV’nin dizisi Avlu’nun 24 Ocak Perşembe akşamı 27. bölümü ekrana gelecek. Avlu dizisi hakkında tüm merak ettiklerinizze haberimizden ulaşabilirsiniz.

İmkansızlıklar…

Star Tv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi “Avlu” yeni bölümünden yayınlanan 3. tanıtımda Deniz, Murat’ın içten içe kendisine tutulduğunun farkında olarak, kendisinin bir katil ve mahkum olduğunu hatırlatıp, aralarında bir şey olmasının imkansız olduğu vurgusunu yapıyor. İzleyenler şaşkın! Neden mi? Bu arada tahliye zamanı yaklaşan Azra ve Deniz’in veda anlarına da Fantezi müziğin güçlü sesi Linet’in söylediği ‘Aldırma Gönül’ şarkısı eşlik edecek. Avlu dizisinin yeni bölümünde izleyenleri neler bekliyor?

Avlu dizisinin yeni bölümünde izleyenleri neler bekliyor?

Sevilerek izlenilen dizi Avlu’nun 24 Ocak Perşembe akşamı ekranlara gelecek bölümünde; Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse’nin baş rolünde oynadıkları dizinin yeni bölümünde; Deniz’in mahkemesi büyük yankı uyandıracak. Dizide herkesin üzerine yoğunlaştığı Deniz’in mahkemesinin sonucu hem cezaevi içinde hem de dışarıda seyirciler tarafından büyük yankı uyandırmıştır. Özge’nin bebek konusundaki çıkmazları şaşkınlık yaratan bir sürprizle rafa kalkar. Kudret’i torun heyecanı sararken, Naciye kızı için endişelenmektedir. Zerrin, kız kardeşinin gizemli hikayesini çözmeye çalışırken hiç beklenmedik bir gelişme yaşanır ve; bu sırada Azra özgürlüğe adım adım yaklaşmaktadır.

Avlu dizisinin yayın tarihi

Başrollerinde birbinden başarılı isimleri bir çatı altında toplayan, Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin olduğu Star TV’nin sevilen dizisi Avlu’nun 24 Ocak Perşembe akşamı 27. bölümü ekrana gelecek.

Avlu dizisininyeni bölüm fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler