Ana SayfaDizilerMahir Yeni İmajıyla Bir Litre Gözyaşında!

İlgili Postlar

Mahir Yeni İmajıyla Bir Litre Gözyaşında!

Kanal D’de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi, sezon arasından sonra ufak farklılıklarla ekranları başında izleyenlerle buluşmaya gün sayıyor! Bir Litre Gözyaşı dizisi artık bildiğiniz gibi değil, neden mi?  Mahir öldü sanılırken şoke eden gelişme; yeni bir imajla dönüyor! Bir Litre Gözyaşı dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Bir Litre Gözyaşı dizisi hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Kanal D’de 27 Ocak Pazar akşamı 14. bölümü yayınlanacak dizide pek çok şey değişiyor. Sanem Çelik ile birlikte bazı oyuncuların diziden ayrılmasıyla, Bir Litre Gözyaşı dizisi yoluna gençlik dizisi olarak devam edecek. Başrollerinde Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu’nun baş rolünde oynadıkları dizide olay yaratan gelişme Cihan, Ali ile evlenmek üzere.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Tanıtımda Cihan’ın “O kulübeden çıkmasına izin vermeseydim Mahir yaşıyor olacaktı” sözleri şaşkınlık yarattı. Sokakta Mahir’i gören Cihan, peşinden koşmaya çalışıyor ama öldü bildiği Mahir’i kaybediyor. Daha sonra çalıştığı işyerinin ikinci patronu Kerem’in odasına girdiğinde büyük şaşkınlık yaşıyor. Bir anda Mahir’i karşısında gören Cihan, şok geçiriyor. Mahir’i oynayan yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nun, dizinin yeni konsepti için imaj değiştirdiği de görülüyor. Geçmiş bölümlere göre bambaşka bir hikayeyle dönen Bir Litre Gözyaşı dizisi, yeni sürprizlerle geliyor…

Bir Litre Gözyaşı 14. bölüm tanıtımı:

https://www.youtube.com/watch?v=uoNPBjx1b3o

Bir Litre Gözyaşı dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz hafta; Cihan ve Mahir aşklarının peşinden koşuyordu! Annesinin Cihan ile konuşup ardından aralarının bozulmasına sebep olduğunu öğrenen Mahir, evi terk eder. Mahir’in yaşananlardan sonra şimdi tek isteği Cihan’la bir araya gelmektir. Ayla’dan Mahir’in gönlünün Cihan’da olduğunu öğrenen Hande’de çılgına döner. Cihan’dan intikam almak için kolları sıvar ve izleyenleri kendine bağlar. İşten atıldığını öğrenip dükkanda çalışmaya başlayan Figen’in ise çabaları yetersiz kalır. Borçlarla uğraşan Muzo yetmezmiş gibi bir de dükkanın başına gelenler ile uğraşmak zorunda kalır. Cihan’ın hastalığı yetmezmiş gibi, birde yeni yılda parasızlıkla sınanacak olan aileyi zor günler beklemektedir. Yeni yılı karşılamak üzere şehir dışına geziye giden gençlerin eğlenceli ama bir yandan da gergin yılbaşı macerası, Cihan ve Mahir’in zor anlarının başlangıcıdır ve başına gelen felaket ile beklenmedik bir şekilde son bulur!

Bir Litre Gözyaşı yayın tarihi

Kanal D’de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü(14. bölümü ) 27 Ocak Pazar akşamı izleyenleri ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler