Ana SayfaDiziler"Kızım" Bu Gece Final Yapıyor

İlgili Postlar

“Kızım” Bu Gece Final Yapıyor

TV8’in ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan sevilen dizi “Kızım” bu gece final yapıyor! Ekranlara veda eden dizinin son bölümünde izleyicisini ekran karşısına kilitleyecek sürpriz gelişmeler bekliyor. Yeni bir badire atlatacak olan Demir’in başına ne gelecek? Hacı Anne Uğur’u affedecek mi? Final bölümünün en kilit sorularını sizin için kaleme aldık.

33 Bölüm Seyirciyi Duygu Seline Boğdu

Yayınlandığı günden beri seyircisine duygusal anlar yaşatan “Kızım” dizisi 33. bölümüyle seyircisini ekran karşına kitledi. Öykü’nün bulduğu paradan öğretmenine verdiği paranın ardından kızıyla duygusal bir konuşma yapan Demir’in ” Sen ne yalnızlıktan, ne de parasızlıktan korkmayacaksın. Çünkü senin kapı gibi baban var arkanda.” sözleri izleyicisini göz yaşlarına boğdu.

Kızım Dizisinde Öykü Şimdi Ne Yapacak?

34. Bölümde Neler Olacak?

Bildiğiniz üzere sevilen dizi “Kızım”ın final gecesi bu akşam. Peki 34. bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Demir Öykü’nün parkta bulduğu parayı geri vermeye çalışırken işler ters gidecek ve Demir kendini bu durumdan kurtarmaya çalışacak.

Eve geri dönen Hacı Anne, o olmadan kız istemeye giden Uğur’a olan kızgınlığından Cemal, Candan ve Demir de payını alacak. Sevgi’yle ilişkisinde sonunda mutlu olma fırsatı yakalayan Uğur annesinin gönlünü nasıl alacak? Hacı Anne düğüne katılmaya ikna olacak mı?

Çifte düğün yapmaya karar veren Demir iş yerinde nasıl sürpriz bir gelişme yaşayacak?

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

“Kızım” Bu Gece Final Yapıyor

Baş rollerinde Buğra Gülsoy‘un olduğu “Kızım” dizisinden geçtiğimiz Nisan ayında final haberleri gelmişti. Yayınlandığı ilk günden beri senaryosu ve başarılı oyunculuk performanslarıyla seyircisine ekran başında duygusal anlar yaşatan “Kızım” dizisinde finale gidilme kararı alınmış ve final zamanı olarak da kış sezonun sonu uygun görülmüştü. Hikayede sona gelinirken dizinin kahramanlarının hayatında da mutlu gelişmeler yaşanmaya başlandı. “Kızım” sürprizler dolu final bölümüyle bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında.

Buğra Gülsoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler