Ana SayfaDedikoduKıvanç'la Romantik Tatil!

İlgili Postlar

Kıvanç’la Romantik Tatil!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Eşi Başak Dizer’in Romantik Anları Objektiflere Yansıdı

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile ‘Mavi Yolculuk’a çıktı. Ünlü çiftin denizdeki romantik anları objektiflere yansıdı.

19 Şubat’ta yaklaşık 50 kişinin katıldığı sade bir törenle evlenen çift birbirlerine ilk gün ki gibi aşık. Sosyal medyada ya da göründükleri yerlerde sürekli el ele olan çift çok mutlu görünüyor. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ‘Cesur ve Güzel’ dizisinin final yapması ile eşi Başak Dizer ve arkadaşlarını alıp ‘Mavi Yolculuk’a çıktı. Başak Dizer’in eşi Kıvanç Tatlıtuğ’u yanmasın diye krem sürüp özel olarak ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Başak Kıvanç’a Bebek Gibi Bakıyor!

Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ aynı projede tanışıp aşk yaşamaya başlamışlardı. Bir süre birlikte olan çift ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Evlendikleri günden bu yana çok mutlu olan,aşklarını her fırsatta söyleyen çift Kıvanç Tatlıtuğ’un yoğun çalışma temposundan sonra tatile çıktılar. Kıvanç Tatlıtuğ sabahın erken saatlerinde denize girdi. Tatlıtuğ’un aniden yanmaması için eşi Başak Dizer güneş kremi sürdü. Yakışıklı oyuncu, eşi Başak Dizer’i öpücüklere boğdu.

 

Kıvanç'la Romantik Tatil!

Kıvanç'la Romantik Tatil!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler