Ana SayfaDedikoduVeda Notu Demet Akalın'ı Ağlattı

İlgili Postlar

Veda Notu Demet Akalın’ı Ağlattı

Kocasının İstanbul’a Giderken Bıraktığı Veda Notu Demet Akalın’ı Ağlattı

Okan Kurt’un eşi Demet Akalın ve kızı Hira’yı tatil için gittikleri Bodrum’da bırakıp İstanbul’a dönerken bıraktığı not, Demet Akalın’ı ağlattı. Çok yoğun tempoda çalışan ama evliliğini hiçbir zaman ihmal etmeyen Demet Akalın her fırsatta eşini çok sevdiğini söylüyor. Kızları Hira’yla birlikte çok mutlu bir aile olan,sosyal medya üzerinden sürekli bu durumları paylaşan Demet Akalın çok göz önünde olan ünlülerden.

Bir süredir eşi Demet Akalın ve kızı Hira Kurt ile tatilde olan işadamı Okan Kurt yeniden işbaşı yaptı. Okan Kurt’un işe giderken yaptığı jest Demet Akalın’ı ağlattı.

Şu Notları Yazdı

Okan Kurt bir kağıda Demet Akalın için  ”Prenses karım; Bu yoğun tempoda bile bana kocan olduğumu hissettirip, beni mutlu etmeye çalıştığın için binlerce kez teşekkürler. Aşkımın meyvesi sana emanet. Ben her an sizin yanınızdayım. Benim değerli ve güzel ailemsiniz.” yazdı.

Başka bir kağıda ise Hira için şu notu bıraktı: “Meleğim kızım; Çok güzel bir bayram tatili geçirdik. Her anında seninle zaman geçirdiğim için çok mutluyum. Ben yokken çok akıllı bir kız ol ve annenle güzel zaman geçir. En kısa zamanda kavuşmak dileğiyle, Cuma günü koynundayım.”

Demet Akalın Sosyal Medyada Paylaştı

Eşinin bu jesti karşısında çok duygulanan Demet Akalın notları sosyal medyada ”Ağlayarak okuduk… Babamız işe döndü… Hayatımın anlamı güzel yârim seni çok seviyorum” mesajıyla paylaştı.

Demet Akalın ağladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler