Ana SayfaÜnlülerÇılgın Sedat'ı kızdıranlar bedelini ödeyecek!

İlgili Postlar

Çılgın Sedat’ı kızdıranlar bedelini ödeyecek!

Çılgın Sedat ya da gerçek soyadı ile Sedat Kapurtu sosyal medyada yaşanan büyük oğlu Siraç’a hakaret olayından dolayı hem kızıyor hem de çok üzülüyor. Sedat’ın engelli oğlu Siraç’a yapılan hakaret tüm insanlar tarafından kınanıyor.

Çılgın Sedat’ın büyük oğlu Siraç 14 günlükken geçirdiği beyin kanaması sonrasında engelli kalıyor. Doktorlar ‘yaşamaz’ derken Çılgın Sedat ve eşi Özlem hanım oğullarını sevgileriyle hayatta tuttular. Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Çılgın Sedat’ın bir takipçisi,  engelli oğluna iğrenç bir benzetmede bulundu. Sosyal medyada yaşanan bu olayı Çılgın Sedat önce yazılanları paylaştı ardından çektiği bir video ile herkesin söylediği sözlerin bedelini ödeyeceğini belitti.

Engelli oğluna yapılan hakaret Çılgın Sedat’ı hem üzdü hem kızdırdı

‘Çılgın Sedat’ olarak tanınan ünlü şarkıcıya engelli oğlu hakkında yazılanlar insanları şok etti. Durduk yere sebepsiz kötülük bu olsa gerek dedirten paylaşımlar yapıldı. Çılgın Sedat’ın “Spastik özürlü oğlun hayvana benziyor.” İfadelerini kullanarak tweet atan bir takipçisi okuyanları dehşete düşürürken, başka bir takipçisi: “Spastik oğlunu hayvanat bahçesine bırak.” Yazdı. Şimdiye kadar gündeme oğluyla hiçbir zaman gelmeyen Çılgın Sedat hem üzüntüsünü hemde kızgınlığını sosyal medya aracılığıyla dile getiriyor. Ünlü şarkıcı da bu sözlere karşılık: “Seni buldurup hesap sormazsam adam değilim.”dedi.

Tepki yağıyor

Şahsın kötülük dolu tweet’ine sosyal medyada tepki yağarken, ünlü sanatçı “Ben de Siraç’ıma şeref namus sözü veriyorum. Seni buldurup da adalet önünde hesabını sordurmazsam adam değilim” ifadelerini kullanarak öfkesini dile getirdi.

 “HESAP SORMAZSAM ADAM DEĞİLİM”
Takipçisinin sözlerini gündeme getiren şarkıcı Sedat: “Bir insan bunu yazar mı be? Vicdansız şerefini yitirmiş! Sen adamsan ya da kadınsan yüreğin var ise karşımda söyleyeceksin bunu ama yargı var. Ben de Siraç’ıma şeref namus sözü veriyorum. Seni buldurup da adalet önünde hesabını sordurmazsam adam değilim.” ifadelerini kullandı. Kendi sosyal medya hesabından Çılgın Sedat’ın takipçisinin yazdığı yorumu paylaşması ile yazan kişiye büyük bir tepki oluştu. Pek çok sosyal medya kullanıcısı yazdıklarıyla sanatçıya destek oldu.

Twitter’dan tam destek

Hiçbir engelli insana ve yakınındaki kişilere hakaret edilmemesi gerektiğini Twitter vasıtasıyla vatandaşlarımız destekledi. Twitter’da SiraçlarMelektirDokunmayın” hashtag’i kısa sürede Trend Topic oldu.

Paylaşımlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler