Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ'un ağabeyi boşandı!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi boşandı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi Cem Tatlıtuğ’un mutluluğu sona erdi. Cem Tatlıtuğ, şiddetli geçimsizlik nedeni ile üç yıllık eşi çocuğunun annesi Burcu Özsoy ile boşandı. Detaylar haberimizde…

Başak Dizer’le mutlu evlilikleri sayesinde ünlüler dünyasının en çok takdir edilen çiftlerinden olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyinin mutluluğu bitti.

Tek celsede boşandı

Ekranların yakışıklılığı ile aranan oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ’un oyuncu menajerliği yapan büyük abisi Cem Tatlıtuğ, üç yıllık eşi ve çocuğunun solist Burcu Özsoy’dan tek celsede boşandı.

Üç yıllık evlilik bitti

Duymayan Kalmasın isimli magazin programında gündeme getirilen habere göre; bir dönem Enbe Orkestrası’nda da solist olarak görev alan Burcu Özsoy ile 30 Ocak tarihinde Çağlayan Adliyesi’nde anlaşmalı olarak evliliğini noktaladı.

Mutlu evliliği ile kardeşi Kıvanç Tatlıtuğ’a da önayak olan Cem Tatlıtuğ, tek celsede boşandı.

Yakışıklılığı ile genç kızların sevgilisi olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz yıl modacı sevgilisi Başak Dizer ile yurt dışında düzenlenen sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Çift, mutlu evlilikleri ile örnek gösteriliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler