Ana SayfaDedikoduAvatar Atakan'dan yürek hoplatan balayı selfiesi

İlgili Postlar

Avatar Atakan’dan yürek hoplatan balayı selfiesi

Sevgilisi Serap Korkmaz ile geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde nikah masasına oturan Avatar Atakan, balayından çılgın bir paylaşımda bulundu. Avatar Atakan, gözlerini kapatıp eşini arkasına aldı ve havuz kenarında cesaret isteyen çılgınca bir yürüyüş yaptı. İşte detaylar…

Survivor’ın geçen yılki şampiyonu olan Avatar Atakan olarak tanınan Atakan Arslan, geçtiğimiz günlerde evlendiği Serap korkmaz ile balayında. Macera dolu bir balayı yaşayan Avatar Atakan, sosyal medya hesabından Endonezya’dan balayı paylaşımı yaptı.

Yürekleri hoplattı

Avatar Atakan, eşi Serap Korkmaz’ı arkasına alıp gözlerini kapattı ve havuz kenarında iddialı bir yürüyüş yaparak yürekleri ağza getirdi.

Ne de olsa arkamda canım var

Selfie çubuğu ile çektiği cesur fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Avatar Atakan, paylaşımına “Dövüşçü hislerimle yürüyorum… Ne de olsa arkamda gözlerim var, beni tutan var, canım var…” notunu ekledi. Avatar Atakan, cesaret isteyen bu paylaşımı ile sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi.

Ekranların reyting rekortmeni Survivor’da geçen yıl yarışan ve üstün performansı ile şampiyon olmayı başaran Avatar Atakan olarak tanınan Atakan Arslan, geçtiğimiz günlerde Serap Korkmaz ile evlendi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler