Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ'dan Ters Köşe!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Ters Köşe!

Yakışıklılığı ve dikkat çeken başarılı oyunculuğuyla 7’den 70’e herkesin severek takip ettiği eski manken, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yaptığı ters köşe ile herkesi yine şaşırttı.

Partiye Katıldı

Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Oyuncağı Dudak Uçurtan Cinsden!

Seyirciyi her daim farklı karakterlerle şaşırtmayı seven Kıvanç Tatlıtuğ, yine süpriz bir rol ile karşımızda. Yılmaz Erdoğan’ın 13 yıl aradan sonra çekmeye karar verdiği ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ filminde rol alacak olan Kıvanç Tatlıtuğ’un ne rolünü oynayacağı sevenleri tarafından merak edilmekteydi. Geçtiğimiz gün çekimlerinin beşinci haftasının bitimi nedeniyle filmin senaristi, yönetmeni ve aynı zamanda oyuncusu olan Yılmaz Erdoğan bir parti verdi. Karaköy’de düzenlenen partide Erdoğan, gelenekselleştirdiği üzere filmden beş dakikalık kısa bir bölümü de ekibine sundu. Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri olacak isim için arayışlarını uzun süre sürdüren Yılmaz Erdoğan, sonunda Ekin Türkmen ile el sıkışmıştı. Ekin Türkmen filmde Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisi rolünde olacak.

Horoz Dövüşçüsü

Yılmaz Erdoğan’ın yönetmenliğini yaptığı Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminde horoz dövüşçüsünü canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ rolüyle herkesi şaşırttı. Daha öncede Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği Kelebeğin Rüyası filminde Kıvanç Tatlıtuğ başrol oynamıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Daha önce Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Tolga Çevik, Özgü Namal gibi birçok yıldız ismin oynadığı ‘Organize İşler’in ikincisinde de yıldızların buluşacağı konuşuluyor. Yılmaz Erdoğan imzalı Organize İşler 2 milyon 618 bin 244 gişe rakamına ulaşmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler