Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'den Mutluluk Pozu

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’den Mutluluk Pozu

2016 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer, 15 Nisan tarihinde oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına aldı. Şimdilerde anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çiftten aylar sonra ilk kare geldi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’den mutluluk pozu geldi. İşte ünlü çiftin o paylaşımı;

“Kurt Efe’mizi Kucağımıza Aldık”

Ünlü isim, bebeğinin dünyaya gelmesinin ardından Twitter hesabından paylaşım yaparak, iyi dileklerini ileten herkese teşekkür etmişti:

Kurt Efe’mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.

“Büyülü Birşey”

Tüm bunların ardından Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez babalığı anlattı. L’Officiel’e konuşan ünlü oyuncu, “Diyorlar ki erkekler çocukları doğmadan babalık hissiyatına giremezler. Bende tam tersi oldu. Başak’ın karnının büyüdüğünü hissediyorum. Karnı gözlerimin önünde büyürken benim o hissiyata girememem mümkün mü sence? Dönüşmeye başladım. Çekmiş olduğu sıkıntıyı kendi bedenimde hissetmeye başladım. Büyülü bir şey…” ifadelerini kullanmıştı.

“Alıştım Babalığa”

Geçtiğimiz haftalarda da Akmerkez’de ağabeyi Cem Tatlıtuğ ile objektiflere yansıyan 38 yaşındaki oyuncu,  “Alıştım babalığa, Allah isteyen herkese nasip etsin. Büyütüyoruz, şimdi daha iyi anlıyorsun nasıl büyüdüğünü, hangi şartlar altında büyüdüğünü, evlat sahibi bir insan olarak o empatiyi kurabildik. Tecrübe kazanıyoruz, her gün yeni bir şey keşfediyorsun, yeni bir şey öğreniyorsun. Şimdi bir arkadaşımızın evladı dünyaya geldi. Onu ziyarete gidiyoruz, daha başka anlamlı oluyor. O heyecana bambaşka bir şekilde ortak olabiliyorsun” sözleriyle, duygularını dile getirmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’den Mutluluk Pozu

Şimdilerde baba olmanın tadını çıkaran Kıvanç Tatlıtuğ, uzun bir aradan sonra ilk kez eşi Başak Dizer’le çektiği fotoğrafı siyah-beyaz olarak takipçileriyle paylaştı. Çiçeği burnunda anne-babanın keyifli hali dikkatlerden kaçmadı.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Başak Dizer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler