Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ Menemen Yaptı, Sosyal Medya Ayaklandı!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Menemen Yaptı, Sosyal Medya Ayaklandı!

Her oynadığı dizi de büyük ilgi ile karşılaşan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yeni projesi olan Çarpışma dizisinde de yoğun ilgiyle karşı karşıya. Elçin Sangu ile güzel bir uyum yakalayan Kıvanç Tatlıtuğ, Çarpışma dizisinde yeni bölümünde izleyenleri heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde..

Kıvanç Tatlıtuğ’a Yazık Ettiler!

Kıvanç Tatlıtuğ Menemen Yaptı, Sosyal Medya Ayaklandı!

Her oynadığı dizide yoğun ilgi ile karşılaşılan, oyunculuğu ile herkesin beğenisini kazanan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, son günlerde çarpışma dizisindeki başarısı ile konuşuluyor. Elçin Sangu ile bir uyum yakalayan Tatlıtuğ yeni bölümünde ki sahnesiyle hayranlarını heyecanlandırdı.  Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadıkları Zeynep ve Kadir, mutfakta menemen yaptı, sosyal medya adeta yıkıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Öncelikle Tatlıtuğ’un hayranları, onun mutfaktaki el marifetlerini ekranda görünce çok şaşırdı.Büyük bir ustalıkla soğanları, domatesi, biberi doğrayan Tatlıtuğ’un bir marifeti daha ortaya çıkmış oldu.Sonrasında ise büyük tartışma başladı! Bir süre önce medyanın gündemine de düşen ve sosyal medyada çok tartışılan menemenin soğanlı mı, soğansız mı olacağı tartışması yeniden alevlenmiş oldu.

Çarpışma Dizisi Oyuncu Kadrosu

İşte sosyal medyayı sallayan sahne;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler