Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ Baba Oldu!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Baba Oldu!

Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ, altı yıl önce Fransa’nın başkenti Paris’te dünyaevine girmiş, nikâh törenine sadece 40 kişi katılmıştı. Ünlüler dünyasının popüler çiftinden geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti. Bir süredir bebeklerine kucaklarına almak için gün sayan çift dün sabah Kurt Efe’yi kucaklarına aldı. Kıvanç Tatlıtuğ baba oldu. Dostları da bu mutlu günde çifti yalnız bırakmadı. İşte o günün özeti;

Babasının Kopyası

Bir erkek bebek bekleyen Tatlıtuğ ile Dizer, 15 Nisan Cuma sabahı oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına aldı. Doğuma giren 38 yaşındaki oyuncu, gözyaşlarını tutamadı. Altın saçlı Kurt Efe’nin adeta babasının kopyası olduğu öğrenildi.

Yakışıklı oyuncu, bebeğinin dünyaya gelmesinin ardından Twitter hesabından paylaşım yaparak, iyi dileklerini ileten herkese teşekkür etti: Kurt Efe’mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.

Başak Dizer Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Dostlarını Yalnız Bırakmadı

Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ’la ilk misafirlerini doğum yaptığı özel hastanede kabul etti. Şimdilerde ikinci kızlarını kucaklarına almak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal da arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Oyuncu çift, gazetecilerin soruları üzerine, “Arkadaşlar, önce bir Kıvanç’ı görelim. Sonra sizinle ilgilenelim. Gelelim konuşalım” ifadelerini kullandı.
 Karnı burnunda objektiflere yansıyan sekiz aylık hamile Kobal ise son haliyle dikkat çekti. Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu, “Hamilelik süreci güzel gidiyor. Son aydayız. Her şey yolunda” diyerek, hastaneye giriş yaptı.

Onlarda İkinci Bebek Heyecanı Yaşıyor

Öte yandan 2016 senesinde Cunda Adası’nda nikah masasına oturan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz yıl kızlarını kucaklarına almıştı. İlk kez bebek heyecanı yaşayan çift, çocuklarına ‘Lalin’ adını vermişti.

Bebeklerinin doğumunun ardından yaşamlarının büyük kısmını Marmaris’te geçirmeye başlayan ve geçtiğimiz gün “Lalin iyi ki var, o bizim en güzel parçamız” diyen oyuncu çiftin bir kızları daha olacağı ortaya çıkmıştı.

Bebeklerinin adını henüz açıklamayan ve doğum için gün sayan ünlü çiftten Kobal, geçtiğimiz hafta eşi ve kızıyla yürüyüş yaparken çekilen fotoğrafı, Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Ünlü oyuncu, siyah-beyaz bu fotoğrafı Satin Jackets’in “You Make Me Feel Good” adlı şarkısı eşliğinde yayınlamıştı. Kobal’ın gönderisi takipçilerinden oldukça ilgi görmüştü.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Sinem Kobal kimdir?

1 Yorum

  1. Herkese merhaba öncelikle kınç tatlıtuğa ve oyuncu İlker ayrıla selamlar kendileri ak bank reklamlarında oynuyordu tatsız bir polemik yaşamıştım çok hatalıydım ikisindende çok çok özür diliyorum çok çok ayrıca Zonguldak ak bank çalışanlarından ve tüm ak bank ailesindeyse çok çok özür diliyorum kıvanç ve işlerden çok çok özür diliyorum hepiniz in beni affedeceğini özürlerimi kabul edeceğinizi umuyorum inşallah hayatlarınızda işlerinizde çok çok başarılar diliyorum Ayhan alarçin Annelerinin ellerinden öpüyorum saygılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler