Ana SayfaDizilerKısmetse Olur'da Gözde Berker Kavgası!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur’da Gözde Berker Kavgası!

Kanal D’de ekranlara gelen Kısmetse Olur bugün yeni bölümü ile yayınlandı. Uzun zamandan beri evin tartışmalı çiftlerinden olan Gözde ve Berker arasında yaşanan kavga ise yeni bölüme damga vurdu.

Kısmetse Olur adlı evlenme programında tartışmalar, kavgalar ve gerilim eksik olmuyor. Uzun zamandan beri farklı sezonları ile gündüz kuşağında yayınlanan ve yüksek izlenme oranları alan Kısmetse Olur, bugün 334. Bölümü ile yayınlandı. Yeni bölüm için yapılan tanıtımlarda da belirtildiği gibi yeni bölümün en önemli noktası Berker ile Gözde arasında yaşanan tartışma oldu.

Kısmetse Olur’da Beklenmedik Kavga!

Kısmetse Olur yeni bölümünde Gözde’ye gelen esrarengiz çiçek tartışmanın fitilini ateşlerken, yapım tarafından ekranlara getirilen yeni görüntüler Gözde’yi hedef haline getirdi. Gözde’nin görüştüğü birinin olduğu belirtilirken, bu görüntüleri gören Berker’in tepkisi çok daha fazla oldu ve evdeki sesler yeniden yükseldi.

Evin Asi Çocuğu Berker!

Yaptığı sert çıkışlar ile bilinen Berker’in yaptığı açıklamalar Gözde’nin üzülmesine yol açarken, iki ismin birlikte olma ihtimali giderek azaldı. Bu görüntüler sonrasında Berker’in yeniden Gözde ile ilişki yoluna girmesi beklenmiyor.

Gamze Ve Ünal Arasında Neler Oluyor?

Evde Gamze ile Ünal arasında yaşanan gelişmelerde ise yeniden aşk dedikoduları çıkmaya başladı. Ünal ile ilişkisini kesin olarak bitirdiğini söyleyen Gamze, buna rağmen Ünal’dan vazgeçemiyor gibi görünüyor.

Tankut Ve Tuğçe Aşkı Mı Başlıyor?

Kısmetse Olur’un diğer bir çifti ise önümüzdeki günlerde Tankut ile Tuğçe olacak. Geçtiğimiz günlerde eve yeni giren Tankut, girdiği andan itibaren Tuğçe’nin dikkatini çekerken, geçtiğimiz günlerde Tankut’un kardan adam hediye ettiği Tuğçe bu sürprizden çok etkilendi. İki isim evde yaptıkları görüşmelere tanıma yoluna gireceklerini söylerken yeni bölümle Tankut ve Tuğçe’nin birbirine resmen açılması bekleniyor. Tankut, 10 kadından 8’inin isteyeceği bir erkek gibi açıklamalar yaparak ilişkide ilk adımı atan taraf Tuğçe olurken, Tankut ve Tuğçe’nin özellikle yarın yayınlanacak yeni bölümde bir araya gelerek konuşa yapması bekleniyor.

Yeni bölümde özellikle kavga nedeniyle ilişkiler geri planda kalırken, önümüzdeki günlerde ede ilişkilerin daha da açılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler