Ana SayfaDizilerİçerde 18. Yeni Bölümde Neler Olacak? İşte Yeni Fragman

İlgili Postlar

İçerde 18. Yeni Bölümde Neler Olacak? İşte Yeni Fragman

Pazartesi akşamlarında yayınlanan ve yüksek izlenme oranları alan İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü 17. Bölümü ile ekranlara gelen İçerde, çok hareketli ve heyecan dolu bir bölümle daha yayınlandı. Dizinin hemen sonrasında Google’da en çok aranan içeriklerden bir tanesi İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı olurken, fragman önceki haftalara göre daha erken bir tarihte yayınlandı

İçerde 18. Bölümde Neler Olacak?

İçerde 18. bölümde yaşanacak olaylar ile ilgili çok az bilgi elde edilebilse de en çok dikkat çeken Melek’in kendisinden saklanan gerçeği öğrenmesi. Celal Baba’nın Melek’in annesini öldürmesi uzun süreden beri Celal Baba’nın bir sırrı olarak yer alsa da Mert’in öğrenmesinin ardından Melek de bu gerçek ile yüzleşerek Celal Baba’nın karşısına çıkacak.

Çetin Tekindor, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu ve Bensu Soral gibi ünlü isimlerin yer aldığı İçerde dizisi, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Televizyon tarihinin son dönemlerdeki en popüler isimlerinden olan Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli gibi isimlerin tek bir projede yer aldığı İçerde, Çetin Tekindor gibi usta isimler ile harmanlanmış durumda.

Son Bölümde Neler Oldu?

İçerde son bölümünde Melek ve Sarp arasındaki ilişki devam ederken, Celal Baba Sarp ile Melek arasındaki yaşananları öğrenir. Sarp’ı öldürmek için yanına çağıran Celal Baba, Sarp ile Rus ruleti oynar. Fakat Sarp yaptığı küçük hile ile Celal Baba’nın karşısında adeta ona meydan okur. Tüm bu anlar yaşanırken iki isim Melek’in kaçırıldığı haberini alır ve dizideki tüm gündem değişir.

Celal Baba’nın hayatına karşılık Melek’in hayatını isteyenlere karşılık Celal Baba kararını verirken, devreye yine Sarp’ın dahiyane fikirleri girer ve hem Celal Baba’nın hem de Melek’in hayatı kurtulur. Sarp Melek ve Celal Baba’yı kurtardığı gibi Coşkun ve Yaşar’ın da yakalanmasını sağlar.

İçerde 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı 

Melek’in gerçeği öğrenmesinden sonra dizide yine dengelerin değişmesi bekleniyor. Özellikle annesini öldüren kişinin Celal Baba olduğunu öğrenecek Melek’in Celal Baba’yı affetmesi beklenmiyor.

Yeni bölüm fragmanı ise şöyle;

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FDbPHlgpHn8]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler