Ana SayfaDizilerPoyraz Karayel Yeni Bölümde Neler Oldu? Ayşegül Poyraz Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Poyraz Karayel Yeni Bölümde Neler Oldu? Ayşegül Poyraz Ayrıldı Mı?

Kanal D de yayınlanan Poyraz Karayel yeni bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümde Ayşegül ile Poyraz’ın arasının açılması, Nevra’nın planlarının tek tek işlemesi yeniden ortalığın karışmasın yol açtı.

Poyraz Karayel 76. Bölümünde Neler Yaşandı?

Dün akşam yayınlanan bölümde oldukça ilginç gelişmeler yaşandı ve bölüm sonunda pek çok soru işareti bırakıldı. Özellikle Nevra ve Çınar tarafından uygulanan planlar Ayşegül ve Poyraz’ın arasını daha da açtı.

Ayşegül’ün Poyraz’ın evine yerleşen Eda ile daha önce ilişki yaşadığını düşünmesi ve Eda’nın Poyraz’la özel görüntüler çekmek için planları Ayşegül ile Poyraz’ın arasının daha da açılmasına neden oldu. İlk başlarda Poyraz’a güvendiğini söyleyen ve Eda’dan kıskanmadığı belirterek ilişkisine güvenen Ayşegül, daha sonra Eda’nın söylediği yalanlar nedeniyle Poyraz’a tepki gösterdi. Özellikle Ayşegül’ün Çınar ile olan evliliği sırasında Eda ile Poyraz’ın aynı evde kalması, Ayşegül’ün şüphelilerini daha da arttırdı. Eda içki aldıkları bir gece aralarında yakınlaşmanın olduğunu söyleyerek Ayşegül’ün daha da sinirlenmesine neden oldu.

Yaşanan bu olayın ardından Poyraz’ın içkisine ilaç atarak onun uyumasını sağlayan Eda, evdeki gizli kameralar önünde Poyraz ile ilişkiye girmeye başladı. Bu sıralarda ise Çınar’ın Ayşegül’e eve çağırarak Poyraz’ın kendisini aldattığını göstereceğini söylemesi ekranlarda heyecanın arttığı sahneler arasında yer aldı.

Poyraz İle Eda’yı Bilgisayardan İzledi!

Ayşegül bilgisayarda Poyraz ile Eda’nın yakınlaşmasını izlerken Poyraz’ın kendisini aldattığını düşünmesi büyük bir yıkım yaşamasını yol açtı.

Poyraz ve Karayel 76. bölümde Ayşegül ve Poyraz cephesinde bunlar yaşanırken özellikle ilaçları değiştirilen Meltem’in giderek kontrolden çıkması da sık sık sahneye geldi. Yine Nevra ve Çınar’ın hazırladığı planda Meltem’in düzenli olarak kullanması gereken sinir haplarının farklı haplar ile değiştirilmesi Meltem’in halüsinasyon görmesine yol açtı. Gördükleri karşısında giderek daha da kötü bir hale gelen Meltem, tedavi altına alınsa da ilaçların etkisinden kurtulamadı. Zülfikar’ın gözü önünde hastanenin camından atlayarak intihar etti.

Orhan Solmaz Bulundu!

Dizinin son sahnelerinde oldukça ilgi çeken diğer bir bölüm ise Orhan Solmaz’ı arayan kadının Taş Kafa’yı bulması oldu. Taş Kafa’yı bulduktan sonra kafasına silah dayayarak onu yakalayan kadının Taşkafa’ya ne yapacağı da izleyicilerin merak ettiği detaylar arasında yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler