Ana SayfaDedikoduKısmetse Olur Tuğçe Ve Akın Karşı Karşıya!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Tuğçe Ve Akın Karşı Karşıya!

Kısmetse Olur’un tartışmalı çiftlerinden Tuğçe ve Akın yeni bölümde çok daha zorlu bir tartışma yaşadı.

Kısmetse Olur’un 10 Mart günü ekranlara gelen yeni bölümünde Tuğçe ve Akın arasında yaşanan tartışmalar programın yeni bölümüne damga vurdu. Özellikle geçtiğimiz bölümlerde yaşanan tartışmalar sonrasında çiftin ilişki adına oldukça zorlu bir süreçten geçeceği net bir şekilde görülürken yeni bölümde de Tuğçe ve Akın arasında sert sözlerin söylenmesi ve seslerin yükseltilmesi çiftin bundan sonraki süreç içerisinde birlikte olma ihtimalini de düşürdü.

Tuğçe Ve Akın İlişkisinde İhanet Darbesi!

Geçtiğimiz günlerde ihanet iddiaları ile karşı karşıya gelen çiftin yine benzer tartışmaları olmuştu. Tuğçe, Akın için “Yanar döner, jöle gibisin” gibi tanımlamaları Akın’ın çok fazla kızmasına neden olurken bu sözlerin altında kalmak istemeyen Akın, Tuğçe’ye benzer şekilde cevap verdi. Özellikle Akın’ın tutarsız davranışları evdeki diğer adaylar tarafından da sık sık eleştiriliyordu.

Akın’ın Tuğçe’yle de sorun yaşaması çiftin bundan sonraki süreç içerisinde bir araya gelmesini engelleyecek gibi. Öyle ki Tuğçe tarafından dile getirilen açıklamalar sonrasında oldukça tepki gösteren Akın, bir daha Tuğçe’yle bir arada olmayacağını net bir şekilde ifade etti. Bu açıklamalar özellikle çiftin sevenleri tarafından büyük bir hayal kırıklığı olarak değerlendirilirken evde bir aşk daha başlamadan bitme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Tuğçe ve Akın arasında yaşananların önümüzdeki günlerde de sürmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler