Ana SayfaDedikoduGökçe Bahadır Teklif Bekliyor!

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır Teklif Bekliyor!

Son dönemlerin gözde oyuncularından birisi olan Gökçe Bahadır sevgilisi Efe Duru ile kameralara yakalandı.

Özellikle Aşk Uykusu’nda ihanete uğrayan bir kadın karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, magazinin sorularını yanıtlarken ihaneti af edebileceğini söyleyerek oldukça dikkat çekti. Affın duruma göre değişecek bir şey olduğunu söyleyen Gökçe Bahadır, ihanetin durumuna göre ve ilişkinin gidişatına göre bu konuda kararın verebileceğini belirtti.

Gökçe Bahadır Evlenebilir!

Gökçe Bahadır tarafından yapılan açıklamalar kısa süre içerisinde dikkat çekerken özellikle ihaneti affedebileceğini söylemesi dikkatlerden kaçmadı. Sevgilisiyle oldukça mutlu bir beraberlik sürdürdüğünü söyleyen Gökçe Bahadır, aynı zamanda evliliğe sıcak bakıyor. Şu ana kadar çift arasında evlilik teklifi yaşanmazken teklifin olmamasına rağmen Gökçe Bahadır evlilik için neden olmasın demişti. Gökçe Bahadır tarafından yapılan bu açıklamalar Efe Duru için de bir sinyal olarak değerlendirilmişti.

Çiftin uzun zamandan beri sürdürdükleri ilişkilerini evliliğe dönüştürmek adına önümüzdeki günlerde adım atabileceği bekleniyor. Sinema projelerinin yanı sıra dizi projelerinde de yer alan Gökçe Bahadır Aşk Uykusu adlı filmin ardından Kanal D’deki yayınlanmaya başlayan yeni bir dizide rol almaya başladı. Dizide özellikle Erdal Beşikçioğlu ile başrolleri paylaşan Bahadır, dizideki başarılı performansıyla da kısa süre içerisinde adından söz ettirdi.

Aşk Uykusu 30 Mart’ta Sinemalarda!

Gökçe Bahadır, Alican Yücesoy ve Hande Subaşı’nın başrollerinde yer aldığı Aşk Uykusu adlı film 30 Mart’tan itibaren sinemalarda yer alacak. Mehmet Coşkundeniz’in yazdığı kitaptan uyarlanan filmin Türkiye’de dikkat çekmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler