Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl Cansu Taşkın'a Çiçek Gönderdi

İlgili Postlar

Sinan Akçıl Cansu Taşkın’a Çiçek Gönderdi

Son dönemlerin popüler isimlerinden olan Cansu Taşkın yaşadığı rahatsızlık sonucunda hastaneye kaldırılmıştı. Yaşadığı sağlık sorunu ile bir süre kontrol altında tutulan Cansu Taşkın, bu süre boyunca pek çok kişinin ziyareti ile destek gördü.

Sinan Akçıl Cansu Taşkın’ı Unutmadı!

Cansu Taşkın’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafta özellikle Sinan Akçıl’ın Cansu Taşkın’a çiçek gönderdiği ortaya çıktı. Bu olayın gelişmesinin ardından pek çok farklı iddia ve spekülasyon da konuşulurken, iki ismin ardında neler olduğu merak ediliyor.

Özel çiçek göndererek güzel temennilerde bulunan Sinan Akçıl’ın gönderdiği çiçekteki notu da dikkat çekti.

Güzeller Güzeline Geçmiş Olsun!

Sinan Akçıl gönderdiği notta güzel “En Cansu günlerde, tekrar Taşkın bir coşkuyla kurtul bu hastalıktan… Güzeller güzeli geçmiş olsun…” ifadesini kullanırken özellikle güzeller güzeli gibi tanımlamalar Sinan Akçıl ile Cansu Taşkın arasında bir ilişkinin ya da duygu yoğunluğunun olup olmadığı merak edilirken bu durum oldukça dikkat çekti.

Ateşlendi!

Rahatsızlığı ile ilgili açıklama yapan Cansu Taşkın, ateşinin çıkması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 38,5 dereceye kadar çıkan ateşi düşmeyen güzel oyuncu, hastanede yapılan müdahalenin ardından sağlığına kavuştu. Özellikle 2015 yılında ‘Miss Model Of The World’ yarışmasında Türkiye’yi temsil etmesi ile birlikte bir anda gündeme gelen güzel Cansu Taşkın, bu yarışma sonrasında oldukça popüler bir duruma geldi.  Sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanan Taşkın fotoğraflarıyla da dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler