Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Melis Eve Sert Girdi!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Melis Eve Sert Girdi!

Kısmetse olur Melis adlı adayın eve dahil olması ile birlikte tartışmalar da yaşanmaya başladı.

Önceki sezonlarda da evde bulunan Melis, sert tavırları ve sözleriyle dikkat çekerken sürekli tartışmaların odağında yer alıyordu. Geçtiğimiz günlerde kısmetse Olur Melis adına büyük bir sürpriz yaşanırken Melis’in eve dahil olacağı belirtilmişti. Bu durum evdeki pek çok aday tarafından olumsuz bir şekilde karşılandı. Eve giriş yapan Melis, şimdiden tartışmaları başlattı.

Kısmetse Olur Melis Tartışma Odağında!

Geçtiğimiz günlerde Adnan ile bir ilişkisi olan Didem ile kavga eden ve ona sert sözler söyleyen Melis, Adnan ve Didem çiftinin sorun yaşamasına yol açtı. Melis ile Didem arasında yapılan görüşmelerde özellikle Didem’in popüler olmak adına Adnan ile birlikte olduğu iddia edildi. Melis Didem’in Adnan’a karşı herhangi bir aşk beslenmediğini açık bir şekilde belirtirken Didem tüm bu sözler karşısında oldukça kırıldı ve kızdı.

Didem her ne kadar açıklama yapmaya çalışsa da Melis’i bu kararından vazgeçiremedi ve bu ilişkinin gerçek olmadığını söyleyen Melis tartışmanın galibi olarak görüldü.

Yaşanan bu olayları izleyen Adnan, Melis ile görüşme yaparken Melis’e adeta yalvardı. Didem ile uğraşma olmasını isteyen Adnan, Melis’e bu konuda ricada bulunurken bu ilişkinin önümüzdeki süreçte nasıl devam edeceği de merak edilmeye başlandı. Dün yayınlanan bölümde ekranlara gelen bu durum Melis ile Adnan’ın tekrar karşı karşıya gelmesine neden oldu. Önümüzdeki günlerde Didem ile Adnan arasında nelerin yaşanacağı ve bu ilişkinin nasıl sonuçlanacağı oldukça merak ediliyor.

Öyle ki sık sık tartışma yaşayan çift, bugüne kadar da sağlam bir birliktelik sürdürememişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler