Ana SayfaDizilerFi Dizisinde Mehmet Günsür İle Serenay Sarıkaya’dan Özel Kare!

İlgili Postlar

Fi Dizisinde Mehmet Günsür İle Serenay Sarıkaya’dan Özel Kare!

Özel bir platformda yayınlanacak olan Fi dizisi için başrol oyuncuları Mehmet Günsür ve Serenay Sarıkaya son dönemlerde en çok konuşulan kişiler arasında yer aldı.

Özellikle dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanında 2 ismin ateşli bir öpüşme sahnesi yaşadığı net bir şekilde görülürken bu sahneler sonrasında iki ismin ilişkilerinde sorun yaşayacağı konuşulmuştu. Tüm bu tartışmalar gündemde sürerken, dizi setinden paylaşılan yeni bir görüntü yeni bir tartışma başlattı. Fi dizisi için dizi öncesinde yaşanan bu durum reytingleri de arttırabilecek bir detay.

Tartışılacak Fotoğraf!

Paylaşılan fotoğraflarda Mehmet Günsür’ün Serenay Sarıkaya’nın bacağını aldığı ve elinde tuttuğu görülürken ikili arasındaki bu yakınlaşma oldukça dikkat çekti. Özellikle geçtiğimiz günlerde paylaşılan fragmandaki sevişme sahneleri fragmanın tıklanma rekorları kırmasını sağlarken yeni paylaşılan fotoğraf ile birlikte dizinin önümüzdeki günlerde oldukça konuşulacağı da net bir şekilde öğrenildi. Yapılan bu paylaşımlar sonrasında sosyal medyada çok farklı yorumlar yapılırken iki ismin bu yorumlara karşı nasıl yanıt vereceği de oldukça merak edildi.

Mehmet Günsür ve Serenay Sarıkaya arasında dizi aracılığıyla yaşanan bu yakınlaşmanın aşka dönüşüp dönüşmeyeceği de merak ediliyor. Özellikle sosyal medyada yapılan yorumlarda oldukça farklı değerlendirmeler yapılırken çift tüm bu iddialara karşı bugüne kadar net bir açıklama yapmadı. Fakat dizinin yayınlanan yeni bölümleri ile birlikte bu konuda farklı iddiaların gündeme gelecek olması iki isim tarafından açıklama yapılmasını da zorunlu kılabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler