Ana SayfaDizilerİsimsizler Yeni Fragman İle Ekranlarda!

İlgili Postlar

İsimsizler Yeni Fragman İle Ekranlarda!

Kanal D’nin Çok yakında izleyiciyle buluşacak yeni dizisi İsimsizler yeni fragman ile ekranlara geldi. daha yayınlandı. İsimsizler yeni fragman yayınlanması ile birlikte gizli de yaşanacak olaylar hakkında daha fazla bilgi sahibi olurken şimdiden dizisi oldukça dikkat çekmiş durumda. Yayınlanan fragman ile İsimsizler dizisinin hikayesi ile ilgili önemli bir bilgi sağlanırken dizinin ekranlara geldikten sonra ne kadar çok izlenme alacağı da merak edilmeye başlandı.

İsimsiz Dizisinin Konusu Ne?

İsimsizler dizisinde başrolde Kaymakam Fatih yer alıyor. Yurtdışı temsilcilerinden birisini atanmış olmasına rağmen Türkiye’den gelen haber ile birlikte Ankara’ya gelmek zorunda kalan Kaymakam Fatih, burada zorlu bir göreve başlıyor. Özellikle başkanın desteğini alması ile birlikte Kaymakam olarak görev yapmaya başlayan Fatih’in zorlu bölgede önemli mücadeleler vereceği belirtildi.

Özellikle vatan sevgisi nedeniyle vatan için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olan Kaymakam Fatih, özel ekibiyle birlikte bölgedeki düşmanlara karşı amansız bir savaş başlatır. Kurulan ekip Türkiye adına oldukça önemli başarılara imza atacağı gibi 7 kişilik ekibiyle savaşacak olan Kaymakam Fatih, ekranların yeni kahramanlarından birisi olacak.

İsimsizler için bugüne kadar yapılan paylaşımlarda dizinin hem karakteri hem de konusu ile oldukça dikkat çektiği görülürken yayına başlamasının ardından yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.

Yapımını Barakuda Film ve Es Film, yapımcılığında ise Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici gibi usta isimlerin yer aldığı film oldukça iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=oxJRJvJ7NKw

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler