Ana SayfaDizilerArka Sokaklar’a Rakip Geliyor: Lise Devriyesi

İlgili Postlar

Arka Sokaklar’a Rakip Geliyor: Lise Devriyesi

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çeken Arka Sokaklar için yeni bir rakibin Lise Devriyesi adlı dizinin geldiği belirtildi.

TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Lise Devriyesi, Arka Sokaklar’ın en güçlü rakibi olacağı şeklinde yorumlandı. Türk televizyon tarihinin en fenomen dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar, sezonlardan beri ekranlarda yer almaya devam ediyor. Dizide sürekli benzer olaylar ekranlara getirilse de izleyenler tarafından ilgiyle takip edilen Arka Sokaklar bu bakımdan televizyonların en dikkat çeken yapımlarından birisi olarak kabul ediliyor.

Lise Devriyesi İddialı Geliyor!

Arka Sokaklar benzeri pek çok farklı iddialı yapım ekranlara gelse de bugüne kadar başarılı bir yapım ortaya çıkarılamadı. TRT ekranlarında başlayacak yeni dizi bu konuda çok daha fazla iddialı bir şekilde giriş yapmaya hazırlanıyor. Komedinin ağırlıkta olacağı yeni dizi polisiye üzerine olacak ve izleyenler yeni dizi ile birlikte hem polisiye dizisi hem de komedi dizisi izleyecek.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanları ile birlikte izleyenleri ile buluşan Lise Devriyesi ilk olarak 26 Mart Pazar akşamı izleyicileriyle buluşacak. Pazar akşamları ekrana gelecek olan dizinin özellikle güçlü yapımlar karşısında ne kadar izlenme oranı alacağı merak edilirken işinin oldukça zor olduğu düşünülüyor. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımları ile birlikte dizide yer alacak oyuncular da öğrenilirken özellikle Ebru Akel gibi pek çok ünlü ismin yer alması dizinin oldukça merak edilmesini sağlamış durumda. Önümüzdeki haftalar itibariyle yayın hayatına başlayacak olan Lise Devriyesi polisiye seven kişiler için farklı bir alternatif olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler