Ana SayfaDizilerİçerde Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

İçerde Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İçerde dizisi 26. bölüm fragmanı paylaşıldı.

İçerde dizisi dün akşam 25. bölüm ile ekranlara gelirken yeni bölümünün ardından İçerde 26. bölüm fragmanı da paylaşıldı.

Özellikle son yayınlanan bölümde Kudret Sönmez ile Kebapçı Celal arasında yaşanan husumetin neden kaynaklandığı net bir şekilde izleyenlere aktarılmış ve bu konuda yeni bir dönemin başlayacağı gösterilmişti.

İçerde Dizisi 25. Bölümde Neler Oldu?

İçerde dizisinde özellikle Handa’na karşı oyun oynayan Celal Baba ve Sarp istediklerini başardı. Fakat tüm bu süreç içerisinde olaya Handan’ın patronu olan Kudrettin dahil olması olayların yeniden değişmesine sebebiyet verdi.

Özellikle Kebapçı Celal ile Kudret arasında geçmişte yaşanan olaylar iki ismin yeniden karşı karşıya gelmesine neden oldu. Bu seferki hesaplaşma çok daha zorlu geçti ve ortalık karıştı.

İçerde dizisinin yayınlanan son bölümü ardından yeni bölümde nelerin olacağı merak edilirken son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm sayesinde önümüzdeki hafta ekranlara gelecek dizinin neler sunacağı da küçük ipuçlarıyla öğrenilmiş oldu.

İçeride dizisinin yeni bölümü şöyle;

Rekor Kırdı!

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren en yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başaran İçerde dün akşam da benzer bir etki aldı. İçerde dizisinin yayınlanan yeni bölümünde yeni bir rekor kırılırken özellikle internet üzerinden 12 milyon 272 bin 687 kişi tarafından izlendiği tespit edildi. İçerde bu alanda kırılması zor bir güç elde etti. Dizinin takipçileri farklı platformlar üzerinden diziyi takip etmenin yanı sıra canlı olarak ekranlara gelen dizinin Show TV resmi adresi üzerinden de izlendiği görüldü. Bu bakımdan takipçiler yeni bölüm için yeni bir rekor kırarken İçerde en güçlü yapımlarından birisi olduğunu da bu yeni gelişme ile birlikte net bir şekilde gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler