Ana SayfaDizilerEvlilik Programları Yayından Kaldırılabilir!

İlgili Postlar

Evlilik Programları Yayından Kaldırılabilir!

Özellikle bu yıl içerisinde en çok tartışılan konulardan bir tanesi evlilik programları olurken evlilik programlarının önümüzdeki sezonun yayında olmayacağı iddia edildi.

Özellikle RTÜK üzerinde yoğun bir şekilde şikayetlerin yapıldığı evlilik programları, yapılan resmi açıklamalarda da net bir şekilde eleştirilmişti. Bu eleştirilerin ardından son günlerde en çok konuşulan konu ise evlilik programlarının önümüzdeki yıldan itibaren ekranında yer almayacağı oldu. Öyle ki RTÜK tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda durum Meclis’e kadar taşınırken yapılacak yeni bir kanun hükmünde kararname ile evlilik programlarının ekranlara gelmesinin engelleneceği belirtildi. Bu durum şu ana kadar resmi makamlar tarafından açıklanmadığından dolayı net bir şekilde bilinmese de önümüzdeki süreçte farklı olayların yaşanabileceği konuşuluyor.

Hangi Programları Kapsayacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol, Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur, Show TV ekranlarında yayınlanan Evleneceksen Gel, Star TV’de yayınlanan Zuhal Topal ve FOX TV’de yayınlanan En İyi Benim adlı farklı evlilik programlarının tümü için karar geçerli olabilir. Özellikle bu programlar RTÜK tarafından verilen yüksek cezalar ile birlikte daha fazla gündeme gelmiş ve konuşulmuştu.

Son günlerde Milliyet gazetesinde yer alan haberlerde ise özellikle izdivaç programlarının yasaklanması için özel bir komisyon kurularak komisyonun rapor hazırlayacağı ve bu rapor doğrultusunda çıkarılacak yeni kanun ile birlikte bu programların yeni yayın dönemi ile birlikte ekranlarda yer almayacağı belirtildi.

Gündemdeki konuşmalar sonrasında evlilik programlarının efsane isimlerinden birisi olan Esra Erol tarafından yapılan açıklamalarda da oldukça farklı bir noktaya dikkat çekilmişti. Esra Erol sürekli evlilik programlarının gündemde olması nedeniyle yorulduğunu söylerken bu durum bazı şeylerin eskisi gibi olmadığını göstermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler