Ana SayfaDizilerSurvivor 2017 Yeni Elenen İsim Fatih Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 2017 Yeni Elenen İsim Fatih Oldu!

Survivor 2017 dün akşam eleme heyecanı ile ekranlara geldi. Her hafta Salı akşamlarında yapılan eleme gecesi ile adadan ayrılan bir isim belli olurken dün akşamki yeni bölüm sonrasında da adaya veda eden yeni bir isim daha açıklandı.

Özellikle hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunlarında kaybeden takımdan bir kişinin elendiği Survivor 2017’den bu haftanın kaybedeni ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımının oyunları kaybetmesinin ardından oylamalar gerçekleştirilirken özellikle 4 isim dikkat çekmişti. Yapılan oylamalar sonucunda eleme adayları Adem, Şahika, Pınar ve Fatih oldu.

Survivor 2017 Eleme Gecesinde Halk Oylaması Yapıldı!

4 isim arasında yapılan halk oylaması sonucunda ise en az oyu alan Fatih adadan ayrılmak zorunda kaldı. Ünlüler takımı arasında yaşanan kavgalar Survivor 2017’ye damga vururken özellikle dokunulmazlık oyunlarının kaybedilmesi oldukça durumu karıştırıyor. Öyle ki dokunulmazlık oyunları sonrasında kişilerin birbirine karşı sitem dolu sözler söylemesi, adadaki ilişkileri çok daha zorlu bir sürece yürütüyor. Yapılan son oyunlar sonrasında da başarısız bir performans sergileyen ünlüler grubundan Serhat Akın ve İlhan Mansız gibi isimler son oyunlarda bilerek oyunu vermişti. Bu yaşanan olaylar sonrasında ada konseyine giden ünlüler takımı bir kişi daha eksilmek zorunda kaldı.

Fatih’in Ada Macerası Bitti

Adada bugüne kadar pek çok kişiyle yaşadığı tartışmalar ile gündeme gelen Fatih’in, adadan elenmesi Ünlüler takımının bundan sonraki süreç içerisinde biraz daha sakin bir ada hayatı geçirmesini sağlayabilir. Fakat dokunulmazlık oyunlarının kaybedilmesi bu konuda oldukça ciddi bir tehlikenin önümüzdeki günlerde yaşanabileceğini de gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler