Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Evinde Sürpriz Ayrılık!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Evinde Sürpriz Ayrılık!

Kısmetse Olur’un 43. bölümünde oldukça ilginç bir gelişme yaşandı. Son haftalarda ev içerisindeki gerilimin oldukça yüksek olması, Kısmetse Olur yapım ekibini de oldukça zorladı.

Öyle ki geçtiğimiz hafta içerisinde dahi programının sunucusu Seda Akgül tarafından yarışmacılara yönelik çok ciddi uyarılar yapılmıştı. Hareketlerin devam etmesi halinde hiçbir adayın evde devam edemeyeceği ve evlenme programı olsa dahi bu tip davranışlara müsamaha gösterilmeyeceği belirtilmişti. Yapılan bu açıklamalar sonrasında kısa süre içerisinde evdeki gerilimi dinse de geçtiğimiz günlerde yeniden adaylar arasında tartışmalar yaşandı.

Tuğçe ile Didem Kavgası Bardağı Taşırdı!

Tuğçe ile Didem arasında eleme gecesinde başlayan tartışmalar eleme sonrasında da devam ederken Tuğçe ile Didem arasında fiziksel temas yaşandı. Tuğçe, Didem’in üzerine yürüyerek ona şiddet gösterdi. Bu görüntüler hem yapım ekibinin hem de Didem’in evdeki talibi olan Adnan’ı oldukça kızdırdı.

Yaşanan olaylar sonrasında Didem ve Adnan görüntüleri birlikte izledi. Bu görüntüler üzerine Didem ile Adnan anlaştı ve evden ayrılma kararı aldı. Adnan’ın evden çıkma teklifini Didem’in kabul etmesi üzerine yapım ekibi de bu çifte izin verdi. Didem ve Adnan için Kısmetse Olur evindeki evlenme hayalleri de böylece sona ermiş oldu. Didem ve Adnan’ın evden ayrılmasının ardından evde tartışmalar devam ettiği gibi son dönemlerin en tartışmalı ismi olan Tuğçe’nin bu davranışı oldukça eleştirildi. Bundan sonraki süreçte, benzer olayların tekrarlanması halinde Tuğçe’nin diskalifiye edilmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler