Ana SayfaDizilerTV 8 11 Nisan 2017 Salı Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV 8 11 Nisan 2017 Salı Yayın Akışı

TV8 özel içerikleri ve programları ile oldukça dikkat çekerken TV8 11 Nisan 2017 Salı yayın akışı da paylaşıldı. Yapılan paylaşımlarda yine birbirinden ilginç ve eğlenceli programlarının yeni günde yayınlanacağı belirtildi.

TV 8 11 Nisan 2017 Salı Yayın Akışı Paylaşıldı

TV 8’de gün 07.00 tarihinde yayınlanacak olan Günaydın Doktor isimli program ile başlıyor. Özellikle Türkiye’de çocukların en çok sevdiği çizgi filmlerden birisi olan Maşa ile Koca Ayı saat 08.00 itibariyle başlarken 15 dakika boyunca ekranlarda olacak çizgi filmin ardından Oynat Bakalım tekrar bölümleriyle yayınlanacak.

09.30 itibariyle canlı olarak ekranlara gelecek olan Aramızda Kalmasın ise özellikle Türkiye’de yaşanan son gelişmeleri ve magazin dünyasındaki Son dakika haberlerini ekranlara taşıyacak. 12.30 itibariyle ise televizyonlarının en çok sevilen programlarından birisi olan İşte Benim Stilim yeni bölümü ile yayınlanacak. Saat 16:30’a kadar sürecek olan moda programının ardından özellikle Survivor heyecanı başlayacak. Saat 20.00’a kadar sürecek ve canlı olarak yayınlanacak Survivor Panorama’nın ardından Survivor 2017 yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

Saat 00.15 itibariyle ise canlı olarak ile Survivor değerlendirmesinin yapılacağı Survivor ekstra ekranlara gelecek. Gecenin bitişi ise tekrar bölümleri ile ekranlara gelecek olan İşte Benim Stilim, Survivor Panorama ve Çok Güzel Hareketler Bunlar ile gün noktalanacak. 11 Nisan Salı günü ekranlara gelecek olan bu programlar ile TV8 yine günün en çok izlenen kanallarından birisi olacak. Özellike Survivor’da yaşanan birleşme partisi sonrasında yeni yayınlanacak olan bölümler, Survivor sevenler için çok daha ilgi çekici hale geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler